arkada$lar ve sevgili okurlar sorum $udurki sözlüğün açılmasıyla uzun zamandır onu takip eden bir insanım (bkz: insan) [06/01/2009] [23:36] itibariyle kimi raikkonen in olan bitene yazmış olduğu çaylaklıktan yazarlığa adlı bir eser söz konusudur ve burda anlatılanda.
çaylak inceleme olayına yeni bir atraksiyon eklendi sözlükçüler. çaylak incelerken, durumu yazar olacak kadar iyi görülmeyen ama uçurmaya da gönlümüzün el vermediği, iki arada bir derede kalmış vatandaşları pas geçtiğimizden bahsetmiştik (bkz: #13079812). işte artık bu çaylaklar pas geçildiğinde*, üzerilerine bir haftalık bir lanet düşecek (bkz: lanetin kalkacağı zaman/@kimi raikkonen). bu kısaca şu demek:

bir hafta içinde entry'lerini düzenle; anketini, sadece bkz'dan oluşan entry'ni, garbage'ını falan ayıkla, pırıl pırıl 10 tanım entry'siyle moderatoru bekle. zira pas geçilmene rağmen sıranın sonuna atılmadın sen, tam bir hafta sonra sıra tekrar sana gelecek; moderator entry'lerini yeniden inceleyecek. şayet bir değişiklik yapmadıysan büyük olasılıkla uçacaksın, gerekli düzenlemeleri yaptıysan yazar olacaksın. hadi bakalım.
denmektedir evet uzun zamanlar okuyucu olarak bulundum sözlükte okudum, okudum ve bir daha okudum çaylıklık statusüne geldiğimde 10 entry mi girmedim ve okumaya devam ettim ve sonrası askerlik sebebiyle kaydı dondurayım dedim 12 ay geldiğimde kaldığım yerden devam ederim dü$üncesiyle fakat üyeliğim dü$mü$tü ve onu tekrar kaldırdım 2008 ağustos sonlarında ve neticede artık 10 entry girip yazayım istedim çaylık entrylerimi girdim lakin sabırtaşı yazarlığı statusünde üyeliğim yeni göründüğü için 6 aydan az olması sonucuyla yapılan alımlarda yazarlığım olmadı $imdilerdeyse böyle bir söylenti söz konusu 10 entry den 9'u tamamiyle sözlük kriterlerine uygun tanımlar şeklinde onca sene okuyunca $uanki yazarlardan daha ba$ka anlıyabiliyor insan sözlüğü fakat entrylerimden bir tanesi sevdiğim bir sanatçı hakkında bir tanımdan ibaret ve alıntı bunuda kaynak göstererek belirttim $imdi bana içinden diyenleriniz var ne uzattın bu kadar gibilerinden hatasız ve hakkı neyse o $ekilde yazarlığımın onaylanmasını istiyorum olay bu arkada$lar bu alıntı sizce yazarlığımı etkilermi deği$tireyim mi yoksa kalsın ve sonucu bekliyip görelimmi?

 

yapılıyordu burada. 10 entry i bir yere upload et bir bakalım nelermiş.. sorun yoktur bence ama. herkes bir baksın okusun..

dambil

peki o entry'i silip yerine yeni bir tane yazıcam ama bu benim listedeki sıralamamı deği$tirirmi göte gelmiyelim.?

Attention

buda tamamdir hoca; oldu oldu olmadı çıkarım en büyük binaya salarım kendimi a$aya.

Attention

iyi güzel de, misal daha bugünkü olan bitende altı çizilerek belirtilen "noktalama işaretleri" mevzuuna da önem verseniz daha iyi olmaz mı?
nokta var mesela. cümle sonunda hoş duruyormuş.

ahandanick
1

mobil görünümden çık