Erkek arkadaşınız yılbaşı hediyesi olarak bunu alsa beğenir miydiniz?

www.asports.com.tr


 

hayır,hiç hoş zarif değil.

pelinn.

Cıks iyi bi hediye değil

Sskywalkeremre

çok kötüymüş hakkaten yau.

bxgx

hayır. hiç güzel değil.

kakao

yorum yapamam tarzım değil.

letheavendangered

Böff patladık yine, teşekkürler :(

Dynamole

hayır,çok çirkin.

neyapsamki

hayır.

cecilia

iğrenç

neira

bence hoş değil ama zevk meselesi.adamlar yapmışlar bu kadar paraya satıyolar demek ki alıcısı var da, daha hoş şeyler bulabilirsin bence bu kadar parayı gözden çıkardıktan sonra

tiktak

Peki bu? :(

modasor.com

Dynamole

bu model güzel değil de, erkek arkadaşım bana bu siteden (asports) başka bir model converse satın almıştı doğum günüm için, 3 hafta sonra bu ayakkabıdan elimizde yok diye para iadesi yaptılar, hediyem yalan oldu, mağazadan alın yani alacaksanız.

irbat

tarzıma uyuyorsa düşünüp aldığı için sevinirdim. ha tarzıma uymuyorsa yuh beni hiç tanımamış mı bu diye hayıflanmakla birlikte öküzlük etmemiş yine de düşünmüş bir şeyler yapmaya çalışmış deyip yine de sevinirdim. kompleks kişilik.

in vino veritas

Yok zaten başka bir siteden daha ucuza buldum da, direkt link atılmıyor diye bu sitelerden gösteriyorum. F/P olarak düşünmeyin yani, bana sadece beğenmeniz yeter :D

Dynamole

normalde herhangi bir mor giyim ürünü kullandığından kesin emin değilseniz, asla mor bir şey almayın.bir çok insan için, hiç bir renkle uymayn, depresif ve sinir bozucu bir renktir, ben evde pijama olarak bile mor bir şey giyemem mesela.
onun dışında modeli de çirkin bence.bot olan zaten baya kaba, buna benzer vans ın bir bot spor modeli var o biraz daha şirin.

alice practice

lacoste'un ve vans'in buna benzer ama daha şık modelleri var. onlara bakmalısın bence. converse çok lise zamanlarında kaldı.

kayranin kedisi

Bayılmam bu hediyeye ama sonuçta almış, düşünmüş derim ve ben de sevmeye çalışırım; onun için de giyerim :)

duyond

kadın zevkliyse beğenmez, zevksizse beğenir.
özetle kadına göre değişir.

japhone

ay ben gulerim.

düşünüyorum öyleyse vurun
1

mobil görünümden çık