intel i7 işlemcili olmak şartıyla, 1600TL - 1900TL aralığında önerebileceğiniz laptop var mı?
bulduğum en uygun ve performanslı i7'li laptop: www.bimeks.com.tr

boşver i7'yi 1500 liraya elektroworldden asus aldım i5 işlemci ama sanal 4 çekirdekli i7 almaktan daha iyidir 2 gb GTX ekran kartı var 8 gb ram. Akıyor pc. Zaten 2 sn'de açılma diye bi zımbırtısı var nasıl tatlı nasıl tatlı. Ne ısınıyor ne ses yapıyor.


illa i7 olsun diye casper alırsan başına bela alırsın


asus al bir de ssd tak cin gibi bir laptopun olur.


Dell Inspiron N5110 serisinden i7 işlemcili bir laptop kullanıyorum.Tam 1 sene önce 2100 tl ye almıştım.aradan kısa bir süre sonra mediamarkt indirimde 1500 e kadar düşmüş.Diyeceğim odur ki Dell öneririm.


@accorbite hangi modeli aldınız?
@dieselsingle2 i7 olmasın dersek fiyat/performans olarak memnun kalabileceğimiz bir önerin var mı?


eğer alacaksan ya toshiba ya acer ya da asus al. Ssd harddisk ve 2gb ekran kartı ile ortalığın anasını bellersin.


www.electroworld.com.tr
Burayada yazarım arayan olur illaki. 4 ay aradım taradım. Casper'ı kuzen aldı turbo fan muhabbeti var masaüstü fan kadar ses çıkarıyor. Al bak dinle beni. Yazık parana. Bakma i5 olduğuna canavardır canavar :))


teşekkür ettim önerin için. malesef tükenmiş electroworld'de. aşağıdaki sitede var o fiyata ama o sitede ne kadar güvenilir bilmiyorum. www.magazadan.com
