Playstore steam üzerinden orjinal aldığım oyun belli bir tarihte bu berbat hatayı vermeye başladı..Bu sorunun üstesinden gelen yada pratik bir çözüm önerisi getirebilenler var mı acaba ? Her şey güzel gidip tam liverpool kariyerimi bi düzene oturtmuşken oyunun 12 aralık 2012 tarihinde crash dump hatası alıyorum..O tarihte tatile gitsemde sorun çözülmüyor ancak emekliye ayrılınca sorun çözülüyor.. Yani o tarihe kadar olan kariyerimizi çöp mü edelim bu hatayı almamak için ? Birde bir ay önceki farklı bir save dosyasından o tarihe gelince de hata ile karşılaşmıyorum.. Çıldırmak üzereyim o kadar emek veriyoruz, kusursuz olsun diye orjinal oyun alıyoruz bi hata her şeyi berbat ediyor.. Bu sorunun nasıl üstesinden gelinir format atınca bile düzeltemeyen adamların olduğunu gördüm millet logo, yüz pack leri falan demiş ama hiç bu yamaları yüklemeyen adamlarda bu sorunla karşılaşıyor.. Bu sorunu kesin olarak aşmanın bir yolu var mı ? HAni save ederken falanda yapmıyor sadece belirli bi tarihte bu hatayı veriyor bu neyin işareti olabilir ?




 

belgeler-SIGames-fm13-Crash Dumps klasörünün içine bir dosya atıyor bu hatayı verince. o klasöre gidip dosyaları sil, sorun ortadan kalkar muhtemelen.

uckac

@uckac

o yöntemi denedim, fayda etmedi malesef.

joehigashi

Calisan bir save dosyasindan devam etmekten baska care yok bildigim kadariyla. Hatta bu oyunda save i bile cifter almak lazim, onlar da corrupt oluyor bazen.

sAINT
1

mobil görünümden çık