Merhabalar,Rusça öğrenmek istiyorum da,Google mapsten buldupum İstanbul Rus Kültür Merkezi ya da Vakfı diye geçen yerler aktif değil sanırım.Rus Kültür Merkezi olarak geçen aktif bir dil kursu var mı İstanbul Avrupa yakasında ya da nerede öğrenebilirim,hangi kursu tercih etmeliyim?




 

Tömer'in birkaç şubesi olması lazım. Birisi Mecidiyeköyde birisi Kadıköyde olmak üzere iki tane duymuştum. Beşiktaş taraflarında da olabilir. Emin değilim. Tömer diye araştır.

kallesnikof

tömerin türkçe kursu bile rezaletse rusçasına just your imagination diyorum

KidLazer

tömerin rusça kursuna bir sene gidip burada (rusyada) yaşamaya başlayan arkadaşım var. ve bence gayet iyi durumda. çalışmadıktan sonra rusyada yaşasan yine öğrenemezsin. en önemli şey pratik. türkiyede bunun sıkıntısını yaşarsın. ama istanbul rus dolu. ayrıca rus kızları pek sevmese de internet var. orada pratik imkanı da bulabilirsin. ancak rusça zor bir dil. çok çalışman, çok çalışmam lazım :)

kallesnikof

Rusya'daki kurslara katilip birkac ay gecirmeden olmaz. Turkiye'deki kurslar berbat ve rusya'dan baska yerde ogrenemezsin

erobur

Ama başlangıç için direk rusyadaki bir kurstan başlama imkanım yok.Cervantes Enstitüsü gibi Rusça için bir Rus Kültür Merkezi yok mu? O tip yerlerin hocalarının genelde anadili olduğu için tercih edilesi,tömere de baktım fakat emin değilim.

Normandy
1

mobil görünümden çık