[q]
(10) 

Ne Önerirsiniz?

deliktas #53003
Pek muhterem gece kuşları. Malumunuz yılbaşı piyangosu çekildi. Şu an önümde duran bilet 25/4 milyon tl değerinde olup kafamı iyice karıştırdığı için sizlere başvurmak istedim. Bu kadar parayla ne yapacağımı ben de bilmiyorum ancak size soracağım soru bu değil. Züğürt çenelerinizi yormak istemem :P

Efendim biliyorum ki Ekşi Duyuru'yu takip eden çok delikanlı bilgisayar uzmanlarımız var. Ben de hazır parayı vurmuşken onlara bi sorayım dedim nedir ne değildir diye.

Sorum şu: Bir adet dizüstü ve bir adet masaüstü olmak üzere iki tane canavaroğlucanavar bilgisayar almak istiyorum. Ama öyle böyle değil. Acccayip pahalı da olsa en iyisi olsun. Ne önerirsiniz bana?

 

bu kadar paraya mı alacaksın? o kadar paraya tek bir masaustu bıle alamazsın..

isott

bana bi 3-4 milyar verip sponsor olsana?

vital

(bkz: o paraya öküz alırız)

dorian greyfurt

para kısmını anlamadım 25 bölü 4 demek istiyorsunuz? kaça tekabül ediyor anayan yazabilir mi? ayrıca dorian greyfurt bahsetmiş ama yinede söylicem abi gel büyükbaş hayvan işine girelim

enter saltman benim

büyük ödül ikisi istanbul birer tane de ankara ve kıbrıstan olmak üzere 4 tane çeyrek bilete çıktı...

kişi başı 6 küsür milyon TL ikramiye ediyor.

vital

valla bu memlekette canlı hayvan işi, yasadışı yollarla uyuşturucu kaçırmaktan bile daha karlı. bence de büyükbaş hayvan işini bi düşünün :)

makineci

apple ile kıyaslanmaz ama seri üretim desktopta en iyisi şimdilik: Dell XPS 730x

laptop için de 17lik quadcore bir alienware config edilebilir 5 bin papellik: www.alienware.com

507

bi sigara ismarlarsin artik

anakinskywalker

arkadaşlar teşekkürler öncelikle. düşündüm taşındım illa da taşaklı bişe olması gerekmez dedim. bir arkadaşımın da önerisiyle apple'dan iki bilgisayar kaptık sipariş ettik geleyor. o değil de bizim pedere nasıl söyleyecem paranın bana vurduğunu onu merak ediyorum.. adam 62'sinde. Allah korusun.

deliktas

yillar once kaybettigim abim olabilir misiniz?

anakinskywalker
1

mobil görünümden çık