
amfiyi mikrofonlayıp kaydettikten sonra aynı mikrofonla vokal kaydını yapabilirsin, gayet güzel kanal kayıt olur. dinamik mikrofonlar çok pahalı şeyler değil.


Evde vokal kaydı için bi tane maudio delta1010 ses kartı alabilirsin, işini çok rahat görür 100 dolar fln dı en son, birde shure pg90 mikrofon alırsın 120 tl fln da o var. çok iyi bi mikrofon değil ama işini çok iyi görür. eğer daha makul bi mikrofon arıyorsan başka tavsiyelerim de olur. odanesi kardeşin dediği gibi gitarı dinamic mikrofonla kanal kayıt şeklinde alabilirsin. birde sony vegas yada sound forge kurarsan 10 numara olabilir


Ayrıca, ben gitarda efekt peşindeyim, amfinin tonları yetmiyor, bin tane ton arasından karar vermek istiyorum diyorsan DI box alıp gitarı bilgisayara onla girersin, üstüne de Guitar Rig gibi programlardan tonlarsın. Gitarı line inden girdiğindeki sinyal kayıpları, latency, dipses falan olmaz.
