Evet arkadaşlar ne alabilirim? Aklıma hiçbir şey gelmiyor nedense. İlişki üç buçuk senelik bu arada ve ben erkek tarafıyım. Yardım pls.




 

üç sene olmuş hala hediye mi alıyorsun? alma bir şey boşver. bu parasızlıkta.

the kene

tatil ısmarlayın.

fukka

Çok pahalı bir şey aramıyorum zaten ya, ucuz ama etkili.

Dynamole

Tatil pahalı, öğrenci adamız :(

Dynamole

ne bileyim ya kıza göre değişir. Bana çanta, parfüm alsa meh derim. Ama eliyle bir şey yapsa o daha değerli. Git mesela elinden geliyorsa bileklik yap ciddi düşünüyorsan boncukları diz işte bu ilk tanıştığımız gün bu ilk öpüştüğümüz gün... sonra sen bunu hep tak sana hep uğur getirsin de. gerçi böyle bir hediye de baskı yaratır, yazdıkça böyle bir şey uydurdum. işte biraz böyle değişik şeyler düşünün öğrenciyseniz kadınlar romantizmden hoşlanır plastikleşmeyin, öznel olun.

ecaz

boncuktan kuş yap kıza.

hope ender

Bu kendim bir şey yapma fikri bayadır var aklımda ama bileklik tırt. Böyle süs gibi bir şey yapamaz mıyım? Yapabilirsem ne yapabilirim? Böyle hediye yapmalık falan gösteren siteler bilen var mı acep?

Dynamole

(git: 526806)
(git: 526791)

goldentitan

ya zaten öyle bilekliği uydurdum yeteneğin ne bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim arkadaşım bir diğer arkadaşıma doğum günü için moleskine defterlerin düzleri var ya onların üzerine desen falan çizdi. yine desen çizebiliyorsan t-shirt bastır. goldentitan+1 kurabiye kutusu yap bacım onu takı kutusu olarak da kullanır. kız arkadaşın nelerden hoşlanır bilmiyoruz ki sen daha iyi düşünürsün.

ecaz
1

mobil görünümden çık