Dün sordum ama net cevap alamadım. Ttnet'te tarife değiştirmeyi düşünüyorum ve talibi olduğum paket bir modem verecek. Evde zaten bir modem var.

Diyorum ki, telefon hattını ikiye bölüp, diğer modemi de diğer odaya bağlamak mümkün mü? Diğer odadan kablosuz pek iyi çekmiyordu. Çekişi artar mı böyle?


 

Eğer iki modemi aynı telefon hattına bağlamaktan bahsediyorsanız olmaz.

Fakat, bi modemi sadece wireless için kullanıcam diyorsanız o başka bi çözüm ister ve olur.

saiko

sadece "modem" demeyip o iki aletin de tam olarak markasını modelini yazarsanız belki yardımcı olabilen birileri çıkar. genel olarak access point olarak kurulabilen router işinizi görecektir ama elinizdekiler buna uygun mu bilemiyorum.

demcan

Elimde bir adet Airties RT-205 var. Diğer modem ne, yani Ttnet ne veriyor bilmiyorum ama pek iyi bir şey olacağını sanmıyorum.

samterk

bahsettiğiniz router access point olarak kullanılabiliyor. maalesef kullanım kılavuzunda detayları vermemişler, ben de bu markayı hiç kullanmadım ama kabataslak yapmanız gerekenler şöyle: yeni verilecek modemi telefon hattınıza takıp kablolu ya da kablosuz bir şekilde elinizdeki airties modem ile iletişime geçirip ikisi üzerinden de internete ulaşabilirsiniz.

ancak dediğim gibi, detaylar için ya iki aletin de ne olduğunu bilmek gerek ya da internet üzerinden bunlarla ilgili bilgi toplamak gerek. imkansız değil ama zahmetli.

demcan

ttnetin verdiği kötü olmayabilir, belli olmaz.
fibere geçiyorum diye bana zyxel'in 500 liralıki 2 usb girişi olan gbit çıkışları olan modemini taahütsüz vermişlerdi.

saiko
1

mobil görünümden çık