Arkadaşlar şöyle ve çok önemli bir sorunum var. Elimde pegasus hard disk kutusuyla birlikte 80 gb'lık bir harici hard disk var. Ancak bu harici hard diski hangi makineye takarsam takayım bilgisayarıma tıkladığımda göremiyorum. Makineyi usb'ye bağladığımda bilgisayarda gözlenen tek değişiklik ''dring'' sesi ile birlikte sağ köşede saatin yanında hard diskin ''usb yığın depolama aygıtı'' olarak gözükmesi. Bunun dışında başka hiçbir değişiklik olmuyor. Ayrıca aygıt yöneticisinde de göremiyorum. İçinde çok önemli bilgilerim var bu işi hiç masraf çıkarmadan çözebilme imkanım var mı ? Problem sizce nedir ? Şimdiden teşekkür ederim...




 

icerisinde bulunan diski cikartip o sekilde sisteme takmayi deneyebilirsiniz, belki kutu ile disk arasinda baglanti saglayan elektronik devrede bir sorun vardir.

oligomer

bilgisayarı yeniden başlat, tanır. tanımazsa aleti bir bilgisayarcıya götür. kendi çabalarınızla içini açıp kurcalarsanız ancak zarar verirsiniz.

sql

ilk kullanım ise windows cd ise ile başlat bilgisayarı. o hdd'yi formatla. formatlamadan windows altında çalışmıyor hdd'ler.

abtash

usb diskten bahsediyor arkada$, normal diskten degil maalesef..

oligomer
1

mobil görünümden çık