Üniversiteden hocama (alanında dünyanın en başarılı ve saygın isimlerinden biridir kendisi) işle ilgili bir mail göndermem gerekti. Başlıksız göndermişim mail'i, papara yedik durduk yere hehehh :)

Başlıksız mail göndermek çok ayıp bir şey mi ki yahu? :)

EK: Tamam vurmayın artık :) Çok üzüldüm valla ayıp olmuş adama :(

 

Karşındakini iplemediğini, işi ciddiye almadığını, dikkatsiz olduğunu gösterir. Ayıp tabi.

homo sapiens gotgobekus

bazı insanlar o tarz şeyleri belli bir düzen içinde halleder. dolayısıyla mail'in konusu onlar için önem arz eder (mail okunacak mı, okunacaksa o an mı okunacak, belki filtrelenecek vs). o düzeni bozmak oluyor o hareket.

galadnikov

Bana gelse o mail, içeriğini ciddiye alacağımı sanmıyorum. Ki öyle dünyaca tanınmış bir Prof bile değilim, artık siz düşünün :)
Ek olarak artık spam mailler bile başlıklı geliyor.

puro

Çok büyütülecek bir olay değil belki ama ayıp, evet. Sebebi de şu; o adam her gün onlarca email alıyor ve bunların hepsini okuyup adam gibi cevaplamaya vakti yok. O yüzden başlıktan, kimin attığından ve kimlere atıldığından kendine göre bir filtreleme yapıyor kafasında; ve de duruma göre okumuyor bile bazılarını. Sen başlıksız email atınca bunu okumak zorunda kalıyor önemli mi diye. Sonunda önemsiz çıkarsa da adama zaman kaybı.

long live rock n roll

evet ayıp bir şey. bende başlıksız mailler direkt spam'e gidiyor, dua et cevap gelmiş yine.

roket adam

ben ogrenci halimle bana konusuz mail gonderen hocayi ciddiye almam, isim dusmeyecekse o maili okumam. hoca olsam budakli mese odunuyla kovalardim onu gonderen ogrenciyi.

sendelemeden

ya yok be bu üni hocalarının tualet yapma organlarınn kalkııklıından dolayı öyle.

bana da geçen biri saydırmıştı mail attım diye. mutlaka kulp bulurlar.

merkezefendi

başlıksız mail gönderdiğinizde mailin neyle ilgili olduğunu ancak mesajı açınca bilebiliyoruz. haliyle bir kişiden 10 mail alırsak ve hepsinin başlığı başlık yok olursa insanı sıkıntıya sokuyor.

kayranin kedisi

Ayıptan ziyade metod denebilr. konu yazılmalı sonuçta adama çokca mail geliyor ve adam işlerinin yoğunluğu yüzünden önem sırasına göre maillerine bakıyor olabilir. ya da içeriğini açmadan başlıktan içeriğini anlamak isteyebilir. ayrıca maili daha sonra tekrar okumak isteyebilir bakmak isteyebilir, bu çocuk bana mail atmıştı ama neydi demez mi o adam. (açsın baksın üşenmesin nedir yani diyebilirsiniz ama adam hoca diyorsun allah bilir senin gibi kaç öğrenci mail atıyodur. adamın ayıklaması lazım, ödevlerini mi attı bu öğrenci, soru mu sormuş, yardım mı istemiş ödev mi, nedir yani diye ). Bir nevi önem arzediyor, kendi içinde

inamorata

dün başlıksız mail gönderen babamı az kalsın dövüyordum

mehmetoloji

başlık yazmadıysan 10 puan kırmıştır mailinden.

True Story
1

mobil görünümden çık