Sevgili duyuru sakinleri,

Ben 3. sınıfa dikey geçiş yaptım ve o sene hiçbir sınava katılmadım. Şimdi resimde i.imm.io görmüş olduğunuz soldaki dersler benim geçen sene yani kaldığım sene gördüğüm ve kitaplarını aldığım dersler değil mi ?

Sağdakiler ise yeni sisteme göre mevcut derslerin yeni halleri. ve sağdaki derslerin ben şuan bir kısmını malum ders seçmede seçtim ve diğerlerinide güz dönemi finallerinden sonra göreceğim değil mi ? o zaman tekrar kitap dağıtımımı yapılacak yoksa şuan gittiğimde resimde sağdaki tüm derslerin kitaplarını alacak mıyım ?

aslında biri bana yeni sistemi anneye anlatır gibi kısaca özetlerse çok müteşekkir olurum.

şimdiden teşekkürler.

 

eski sistemde tek seferde verilen bir ders, bu sistemde 2 ders olarak veriliyorsa, muhtemelen ikinci dönem sistemde görünecektir. İkinci dönem kayıt yaptırıp, kitaplarını da o zaman alacaksınız.

Kredili sistemde dönemli ortalama 30 kredi tutacak kadar dersiniz oluyor. alttan veya üstten 45 krediye kadar ders alabiliyorsunuz. Ama güz döneminde güz dersleri, baharda bahar dersleri alınıyor. yani, 3. sınıf güz döneminde iseniz 2. veya 4. sınıf güz derslerini alabilirsiniz ekstradan.

Hangi dersin hangi döneme ait olduğu da muhtemelen bölümünüzle ilgili sayfada, müfredat vs. gibi bir isim altında görülebiliyordur.

perferil
1

mobil görünümden çık