geçen gün gaza geldim gittim premium paket aldım kurdum sevgili hedşatçılar. aslında bf'a yabancı değilim çok uzun bi süre bf2 oynamışlığım var ama bu oyunda epey bi aşmışlar valla 2'yi. neler tavsiye edersiniz benim için, hangi serverlarda kasayım hangi haritalara dadanayım? varsa sizin takıldığınız türklerin olduğu bi yer beni de alsanıza aranıza :( bi iki türk serverı buldum ama onlarda da kimse yok, boşlar hep.

ha bi de bu uçaklarda bomba atamıyorum la ben. sadece makineliyle önümü tarayabiliyorum, pilot bomba atamıyor mu bu uçaklarda yoksa ben mi çözemedim? help the noob :(

not: pc'de oynuyorum

 

Bomba atmak ıcın ucakların skill puanlarını aömalısın aynı sey sılahlar ıcınde gecerlı. Ilk sılahında scopeödahı olmayacak ve bitli piyade gıbı kör ateş edeceksin ama es kaza bı kac kısıyı vurursan sonra gelsın scope lae gıtsın rifle lar

Sskywalkeremre

ben premiumum ama bana beleş değil mi herşey :(

zino

Başta assault ol ve çevreye sürekli medic paketler at ve ölenler canlandır. Adam öldürmekten ziyade buna odaklan hatta. Çok fena puan kasılıyor özellikle ufak haritalarda. Metro haritasında çok az adam vurarak, sadece paket ve canlandırmayla bölüm birincisi olabilirsin.

Byük haritalarda ise en iyi puan kasma yolu ise bölge ele geçirme oyunu (ismini unuttum şimdi kaç aydır açmıyorum bf3'ü). Bir jip al başta sadece bölgeleri ele geçirmeye çalış. Sıcak çatışmalara girme, saklana saklana bayrağa git, al ve kaç. Zaten bir süre sonra rakip gene alıcak orayı. Tekrar gidip geri alırsın sonra. Ama bunu yaya değil jiple yap. Yine bu şekilde 1 kill 1 dead yaparak farkla bölüm birincisi olmuşluğum vardı.

l ikta
1

mobil görünümden çık