oldum olası karnım açken çay içtiğimde midem bulanır. zaman zaman kahvaltı yapmadan çay ısmarlayınca birileri ve ben de kıramayınca sıkıntı yaşıyorum. bu bana özel bir sorun mudur? ne yaparsam o andaki mide bulantısı geçer?




 

aç karna çay benim de midemi bulandırabiliyor. belki bir kaç parça kraker falan etkili olabilir çok dert edecek durumum olmadı şimdilik o yüzden pek düşünmedim.

sanal uyku

midenizi bulandırmayacak kadar açık çay için. fazla demli çay açken mide bulantısına sebep olabilir.

egilincecataligozukmeyenentelmuslukcu

Çay tok karna bile bazen mide bulandırıcı olabiliyor. Zorlanacağınızı düşündüğünüz zamanlarda olabildiğince açık çay içmeye çalışın.

tubytube

arkadaşlarını bence kır . onları kırmamak için eroine nasıl başla mıyorsan çayda içme derim ..

taylor durden

aç karnına (boş mideye) içilirse fena halde mide bulandırıyor gerçekten, ısrarla "ben tiryakiyim bana bir şey olmaz" diyerek suyunu çıkarmak suretiyle içmekte ısrarcı olursanız çay kusmanız hiç zor değil. bünyeyi sarsmıyor o ayrı da, kötü şey işte, güzel güzel içmek varken değil mi?

marikaki

taylor durdene tik atmak istiyorum.

ayrıca evet, aç karnıma çay içtiğimde benim de midem had safhada bulanır

krasotkin

gayet normal.
her sabah istisnasız ofis arkadaşımızın biri çay içen var mı der, her sabah istisnasız sağolun x bey diye yanıtlarım kendisini.
yanıtlardım daha doğrusu, kovuldum şimdi.

karmakarışık

çayı sade içiyosan kıtlama içeçeksin.ortamda utanırım falan diyorsan bisküvit al tuzlu(çizi iyi gider) doya doya ye.

nicktiret

kahve daha iyi gider aç karnına, ciddiyim.

agk
1

mobil görünümden çık