[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]


şu anda 4. sezonun başındayım.

3. sezonda oluyor bunlar sanırım. olm bu t. çok kolay affetmedi mi amcasını? daha 1-2 sene önce annesinin direktifiyle öldürtmeye çalışmadı mı elemanı? hadi süreç içinde unutuldu, gitti diyelim, bir de "ben olmasaydım o sokakta sana şöyle böyle edeceklerdi" diyor jun t'ye, "doğru haklısın, minnettarım" dedi hatta tony de emmisine. zaten kendisi öldürtecek, ne zaman, niye uyarsın adamı? o sırada ralphie'ye karşı dikkat et diyordu, o mu kast edildi minnettar olmakla acaba?

ha bak, emmisi tony'yi uyardıktan sonra ralphie'ye karşı ne gibi bir önlem alınmıştı, onu da unuttum. eleman capo olduydu en son, bakarım şimdi wikipedia'dan ama bölüm adı bulmam lazım, hatırlayan yazıversin.

düzeltme: lan tamam tamam, son söylediğimi çözdük. ralphie değil richie'ye karşı uyarıyormuş. hay kafama bak.

[spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler]

 

hani kol kırılır yen içinde kalır derler ya, ordaki öyle bir durumdu. diğer ailelere ve dışarıya karşı açık vermemek için affetti, aslında affetmedi. her seferinde kızıyor, tav oluyor ama yapacak birşey yok. direk bölüm olarak hatırlamadığım için ralphie bölümüne yorum yapamiciiim. izlemeye devam. güzel dizi.

armatür

zaten kukla bir boss gerekiyor, bu yüzden de el mahkum orada durmasına ama... özellikle bu minnettarlık muhabbetini tam anlamlandıramadım. öylesine söylenmiş desek lan öldürmeye çalıştığın adama karşı niye ben seni uyarmıştım, ben olmasam şöyle olurdu diyorsun. ben mi bir yeri kaçırdım, ya da başka bir olay mı kast ediliyor düşünüyorum şimdi.

dizi çok iyi, cnbc-e'deki yarım yamalak seyirlerden sonra senelerdir başına oturup derli toplu izlemeyi bekliyordum.

sanat guresi
1

mobil görünümden çık