Arkadaşlar 2 gündür durmaksızın ( gece - gündüz, uykuda dahil ) hıçkırık ile uğraşıyoruz. Uyuduktan sonra sabaha kadar kesintisiz hıçkırdım. Sabah uyandığımda evdekiler söyledi. Allah cezamı verse de kurtulsam durumundayım. Yok mu ilacı. Birazdan hastaneye gideceğim duruma göre. Hiç durmuyor arkadaş ve çok yoruldum. Mideme ağrılar giriyor artık! Dalga geçecek yorum atmayın harbiden çok zor durumdayım!




 

Bildik yöntemleri denemişsindir sanırım?? Bi yemek kaşığı taze limon suyu iç, bende işe yarıyor??

yqzkrttpli

hıçkırık başka bir hastalığın sinyali olabilir. diyaframına baktır mutlaka. ayrıca bu kadar uzun süreli hıçkırıklarda bilindik yöntemler işe yaramaz.

zenigt

nefesini tut.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
şimdi bırak. geçmiş olsun.

islergucler

saçma gelecek ama sağ elini kalple aynı hizada olacak şekilde kaldır 2 sn bekle, 5 kere denedim 5 inde de durmuştu hıçkırığım.

anection

benim babamın da bikaç gün hıçkırdığı oluyor. farkettik ki yemeğin yanında fazla acı biber yediyse hıçkırmaya başlıyor, biberi kesince de bitiyor. seninki de öyle bişey mi acep?

diyceksin ki ne kadar acı biber? urfalı veya antepli olmayan bir babaya babayı gösterebilecek kadar. :)

mkrn

aman diyim doktora git

nunishuris

Dün gece hastaneye gittim. Onlarda çözemedi durumu. Bugün ( 3. gün ) akşama doğru kendiliğinden geçti. Ama canıma okundu. Allah kimsenin başına vermesin böylesini. Cevaplar için sağolun. Klasik yöntemlerin hiç biri işe yaramıyor. Alayı yalan dolan!

synche

az daha charles osborne'un rekorunu kırıcakmışsın :D adam 68 yıl hıçkırık ile dünya rekorunu elinde bulunduruyor.

belki www.nasilgecerki.com şuradaki bilgiler yardımcı olabilir.

nuribeyaz
1

mobil görünümden çık