[q]
(3) 

Ayfon öldü

raskolnikov2 #516396
yurtdışından gelen jailbreakli kullandıgım iphone 3gs var.

şarjı bitince kendiliğinden kapandı. şarja taktım. apple logosunda takılı kaldı. ondan sonra home + power tuşlarına basılı tuttm. siyah ekranda takılı kaldı.

şuan ise hiç açılmıyor.

ne yapmam lazım?

 

bi kez daha bas aynı şekilde, apple logosu çıkana kadar bekle ama. çıkınca onda da takılı kalabilir. korkma. telefonu 10 dk yalnız bırak. baktın açılmadı o zaman korkmaya başlayabilirsin.

benimki genelde 2. aşamada kendine geliyor :)

beyimsiz

gecen gun ipod touch'im aynen boyle oldu.

yapacagin sey basit. aleti bilgisayara baglayacaksin. bir sure bekledikten sonra (5-10 dk) home ve power tusuna basili tutacaksin. ekranda logo belirdikten sonra power tusuna basili tutmaya devam et.
recovery moda girmis olacak alet. olmazsa tekrar tekrar dene.

recovery'den de en son surume yukseltmen gerekebilir itunes ustunden. cok sorun degil. yeter ki shsh bloblarin olsun istedigin geri donersin onceki surumune. o sonraki kisim zaten. once acilmasini saglayin.

@beyimsiz: gecen mesaj atacaktim vazgectim. yasiyor oldugunu gormek sevindirici.

entrapmen

Steve jobs...

kafkara
1

mobil görünümden çık