Emin değilim ama boynum tutuldu sanırım.


Sol tarafıma doğru bırakın kafamı çevirmemi, hafifçe oynatsam bile sol kulağımın arkasında bir yerlerde çok şiddetli bir ağrı giriyor.

Bu boyun tutulması mıdır? Eğer öyleyse en iyi nasıl geçirebiliriz acaba bunu?

Saolun

 

Eger fitik gibi bir hadiseden suphelenmiyorsaniz bir kas gevsetici icmek ve cok hareket ettirmemek ise yarayacaktir.
Kas gevseticiler icin: adeleks, muscoril, rantudil, cabral,
krem turu icin: dolgit, voltaren, thermo-rheumon...
Gecmis olsun..

Yok eger uzun sureden beri varsa bir doktora gorunmenizde yarar olabilir efenim.

ciaccona

arkadaşın önerilerinin yanında sıcak bir duş iyi gelecektir, hatta yakınınızda masaj yapabilecek birisi varsa sıcak duş üzeri hafif bir masaj tadından yenmez, geçmiş olsun.

oligomer

Tantum'un sırf bu işe yarayan bir jeli vardı. Elinin hafif olduğunu bildiğin birine sabah akşam sürdürt. Bir de boyun tutulmaları soğuk algınlığı ve c vitamini yetersizliği kaynaklı olurlar genelde. C vitamini al. Ayrıca gözünü seveyim boyun çevrene kimsenin hiç bir şekilde masaj yapmasına izin verme. Çok hassas bir bölgedir ve maazallah boyun felci dahi geçirebilirsin.

eftalit

belirtiler pek boyun tutulmasına benzemiyor. İltihabik bir durum bile olabilir. Olay kafada gerçekleştiği için bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

fatihdr
1

mobil görünümden çık