Günde çok saat kulaklık takıyorum. Dur bi hesapliyim... ya kafadan 5-6 saat takıyorumdur. Kulağın içine sokulanlardan değil hani, görseldeki. coloud black. Bu benim kulağımı acıtmaya başladı. Takarken az acıyor ama çıkarıp da parmağımı kulak kemiklerim üstünde gezdirirken öyle bi acıyo ki. Takmasam da olmuyor, 4 kişi kalıyoruz odada millete dinletemem müziğimi filmimi. Çok ciddi bi olay olur mu bundan? Krem süriyim diyorum mesela uyumadan önce kulak kıvrımlarıma.




 

Sakın kulak içi alma enfeksiyon problemi yaşarsın.

vexations

kulak içi olanları temiz ve sadece kendin kullanırsan bir şey olacağını sanmıyorum. 2 sene önce telefonumla birlikte çok amaçlı bir kulaklık verdiler, laptop girişine falan da uyuyor yani, ben de hep onu kullanıyorum. sanırım sesi çok aşırı yükseltmediğimden ve kaliteli olduğundan 2 yıldır hiç bozulmadı. her fırsat bulduğumda ıslak mendille falan temizliyorum ve kimseyle paylaşmıyorum, ne ağrı yapıyor ne de enfeksiyon.
bu senin kulaklığın tipinde bir tane ofiste var, onu ne zaman kullansam, 1 saat bile takmış olsam kulak kıkırdaklarımı acıtıyor ve ağrıtıyor çıkardıktan sonra. en gevşek ayarına getirerek kullanmayı dene, olmuyorsa daha rahat bir alternatifini bul. enseden geçirilerek ve ya kulak üstünden takılanlar kulağı bundan bile çok ağrıtıyor, dolayısıyla kulağın tam içine sokulmayanlardan ve ya kulak içi olanlardan bak derim ben.

sister blister
1

mobil görünümden çık