mevsim değişikliğinden mi, depresyondan mı bilmiyorum yüzün gözüm sivilce doldu. Ayrıca dönem dönem beliren siyah noktalarda cabası (aha bu yazdığım cümlelerden güzel reklam giriş cümlesi çıkar)

ek olarak, geceleri çalışıyorum 2 yıldır, uykusuzluktu falan filan gözlerimin etrafları ve yanaklar kırış kırış (merhaba ben aslında öldüm)

kozmetikten falan da hiç anlamam. bugün bikaç yere sorayım dedim böyle maskeydi kremdi. Kadın gayet doğal bir şeymiş gibi "bu 2'si 350 lira, ama bak yanında bu (küçücük bi şey gösteriyor) bedavaaa" dedi mesela bi yerde.

şimdi ben ne alıcam kendime? böyle pahalı olmayan tabii.

 

yas / cinsiyet / cilt tipi?

simona

hee onlar da önemli tabii, yeni başladığım için mazur gör.

yaş 23, erkek.

cilt tipi de, kuru ya, çok erken nemleniyor ama yüzüm gözüm. yağlı değil ama.

akatreil

eczanelere danışın, onlar kozmetikçilerden daha güzel ürünler öneriyorlar, önerileri daha çok işe yarıyor.

d.

danıştım işte, 300 liralık ürün önerdi. "daha uygunu var" dedi, 150-200 liralık ürün önerdi, 1 tüp bi şey. bu işler bu kadar pahalı mı onu anlamadım.

akatreil

bioderma'yi onerebilirim dermokozmetik yani eczanede bulabilecegin markalardan, asiri tuzlu degildir. en onemli urun bence iyi bir nemlendirici, cilt tipine uygun.
sinir stresten cikan sivilceler digerlerine gore daha zor geciyor tabi ama en onemlisi yuzu her zaman temiz tutmak: sabah aksam temizleyiciyle yikayip daha sonra nemlendirmek (arada bir de tonik surersen gozeneklerin de sikilasir ve daha az siyah noktan olur) ve mumkun oldugunca ellerini yuzune dokundurmamak/surmemek.

simona

benzamycin dene istersen. 35 lira kutusu. her gece yatmadan sürüyorsun. siyah noktaları çok hızlı yok ediyor. sivilceler üzerinde de işe yarıyor ama harikalar yaratmıyor. yavaş biraz. tabi her ciltte farklı tepki verir. yine de en popüler sivilce ilaçlarındandır.

seriouslysleepy

benzamycin alırsan yanında 6 liraya da bi bepanthen krem al. sabah yüzünü yıkayıp bepanthen sürersin soyulmaya karşı. onarır hem bepanthen, iz de kalmaz.

seriouslysleepy

la roche posay'in effaclar ya da sebamed'in antibakteriyel sabunuyla sabah ve işten dönünce, yatmadan evvel yıka. yine a roche posay'İn birkaç tane yenileyici ürünü ve yağsız nemlendirici var onlardan uygun gördüğünü kullan. sivilce tedavisinde çok kullanılan markalar. azalma olmazsa dermatologa git, o ağızdan alınan ilaç verebilir.

trachemys scripta elegans

temizleyici:
www.eczanemizde.com

nemlendiri:
www.eczanemizde.com

sivilcelerin direkt üstüne sürülen, kurutucu merham:
www.eczanemizde.com

bu da kusurlu cildi soyup düzelmesini sağlayan:
www.eczanemizde.com


hepsini almana gerek yok. ihtiyacına göre.

trachemys scripta elegans
1

mobil görünümden çık