son 2 gündür mecidiyeköy de saat 18:00 - 20:00 civarı ne zaman finansbank atm'lerine yaklaşsam hemen yanımda bitiyorlar. karşılaşınca ne yapmak lazım, siz ne yapıyorsunuz ?




 

ne yaparsan yap, olu taklidi yapma. ise yaramiyor, daha once denedim...

icince bokunu cikaran arap

1-2 lira isterlerse ver..

soljenitsin

genelde bozuk para istiyorlar, veriyorum. ama atm'den para çektikten sonra karşılaşmak daha tehlikelidir. kavga deneyimin yoksa macera aramayıp daha güvenli bir ortamda hallet bu işlerini.

zgrydn

sigara içiyorsan çakmağı çıkar, göster. ciğerleri tutuşsun şerefsizlerin...

bilmemkacincinick

Ben her karşılaştığımda olabildiğince hızlı yürüyerek "yok arkadaşım yok" diyerek uzaklaşıyorum.
Bugün yine oldu hatta.. Akşam, Osmanbey tarafında..

quaker

tiner yanıcı madde, çak bi kibrit bak nasıl kaçıyorlar

burgazteam

2 dir cevap vermeyip yada "yok hocam" diyerek hızlıca yürüyerek uzaklaşıyorum. 2 gündür ard arda olması iyice canımı sıktı. sonunda itekliycem birini ama hafiftende tırsıyorum sadece karşımdaki değil bir anda çoğalırlar diye.

ayrıca bozuk parayıda cüzdanda tuttuğum için çıkarmak da istemiyorum. cebimde olsa veririm. versem de peşime takılma ihtimali ni düşünüyorum. çok mu fazla düşünüyorum :)

maden suyu

www.youtube.com

bass solo take one

ortam ıssızsa orada para çekme..zaten tinerden kafaları 1.000.000 olmuş adamların seni orada bıçaklasalar bok yoluna gidersin

soljenitsin

koşarak kaç.

Rawkon

çakmaktan çok korkuyorlarmış. bir arkadaşım anlatmıştı. çakmağı çıkardığın anda uzaklaşıyorlarmış. elleri falan hep tiner olduğu için alev alıyormuş adamlar. ne kadar doğru bilgi bilemem tabii.

sen git ben geliyorum

Kişisel alanını ihlal ettiği an biber spreyi boşaltacaksın gözüne. Canı yanmıyor onların falan diyen çıkacak şimdi yok öyle bir şey arkadaşım. Normalden az hissediyor olabilir ama yüzüne biber spreyi yiyen adam bir şey olmamış gibi ayakta duramaz.

vexations

Bir kişi de insan gibi davran dememiş vay arkadaş. 3-5 liran varsa ver. Yok vermiycem diyorsan da düzgünce söyle "yok kardeşim" diye. İtmeye falan tabi ki girme. Herhangi bir fiziksel temas senin zararına. Ayrıca biber gazı , çakmak falan ne amk. Az insan olun.

waboose
1

mobil görünümden çık