selamlar,

şimdi diyelim ki yurtdışında bir ünide master yapmak istiyoruz. istediğimiz bölümü de bulduk eh işte fena olmayan bir üniversitede. ama istedikleri not ortalaması bizimkinin üstünde yaklaşık 0,5-0,8 puan kadar.

şimdi yine de başvursam beni kabul edebilme ihtimalleri üzerinde de durabilirsiniz tabii gerçi ama, ben bu diplomadaki notum üzerinde oynasam, acaba anlaşılır mı yurtdışından?

ya da okuldan böyle bir iyilik rica etsem ( :S ) böyle ulvi bir amel için, yaparlar mı?

ya da bi biskrem versem?

ya da okulun sistemine girip ortalamamı değiştirip transkript alsam, ama geçici mezuniyet belgem elimde olsa...

neyse, daha fazla uçmadan nasıl yaparım yani hanımlar agalar? yapabilir miyim? bir çıkar yolu var mı?

 

suc olacak seyler hakkinda bilgi istiyorsun yani?

tom riddle

yoo suç olacak şeyler hakkında bilgi istemiyorum, eylem kısmını da sormuyorum zaten. bu yöntemleri yaptığımı varsayarak karşı tarafın anlama ihtimalini soruyorum.

loveinaflipbook

Anlarlar. Anlarlarsa suc olur. Resmi belgede usulsuzluk diye bir sey var. Aman diyim :)

Edit: bence basvurcagin okulla gorus. Mulakati, istenilen sinavlari vs falan iyi gecersen belki istisna yapabilirler sana.

she was my baby

Sen o sart olan not ortalamasini ucu ucuna tutturursan da kabul alacagina dair bir garanti yok ki. Normal diplomanla basvur, niyet mektubunda da yaz "ama ozellikle su su alandaki notlarim iyi, bolum disi dersleri dusuruyor ortalamayi" falan filan diye.

Zaten kabul alsan da, bazilari oraya gittiginde asil kaydi yaptirirken diplomanin orijinalini gormek isteyebilirler. Orijinal diplomanin sahtesini de sana simdiki okulun zaten yapmaz. Gereginden buyuk bir risk: Sen oradan mezun olduktan sonra bile ortaya ciksa diplomani iptal ettirirler.

long live rock n roll

şu an ben de başvuru aşamasındayım. okul zaten ilk aşamada belgelerin orjinalini degil noter onayli fotokopilerini istiyor. her yerde de kocaman kocaman yazmişlar ki eger evraklarda bir sahtecilige rastlarsak gozunuzun yasina bakmaz yetkili mercileri haberdar ederiz diye.

sAINT

çok net anlaşılır.

eğer çok talep gören bir bölüm değilse yine de kabul edebilirler, böyle riskli işlere gireceğine bir dene bence.

slackerbitch
1

mobil görünümden çık