Edit: Neden'iyle yazarsanız daha iyi olur.

ihh


Lösev


Ben greenpeace e 15 tele yatırıyorum ayda. Bana şunu yaptık bunu yaptık diye mail atıyorlar. Bir nebze rahatlatıyor insanı, benim de katkım var diyorsun.


soğukta yolda çıplak ayakla oturan evsize bir çorba ısmarla


bence hiçbir yere yapma. gerek yok müdür. greenpeace'in her daim protesto ettiği bp'nin aynı zamanda adamların en büyük bağışçısı olduğunu biliyor musun? adamlar bildiğin viral reklam yapıyorlar lan. boşver yani.
illa bi yerlere yardımda bulunacaksan, tev olur, üniversiteler olur, git burs bağışı yap ayda 50 100. birileri yemek yer de iki hayır dua alırsın.


ihh
nedeni: abimin birebir faaliyetlerine katılmış olması (pakistan, ve yurtiçi yardım organizasyonları). ayrıca yönetim kademelerinden tanıdıkları, çevresi falan da vardı. terso bir durum olmadığına inanıyorum.
