Ey Romalılar, [cuk oturdu dikkat ettiyseniz]

Önümüzdeki pazartesi İtalyan arkadaşımı ziyaret etmek için Roma'ya geliyorum. 22-23-24 ve 27-28 aralık tarihlerinde Roma'da olacağım. Christmas için iki gün arkadaşın memleketine gideceğiz, Rieti diye bir kasabaymış. Yazdığım tarihlerde ise Roma'da takılıcaz. Yalnız arkadaşın tatil bitimi finalleri olduğundan, bu beş günlük süreçte 1-2 gün ders çalışacak, ben de kendim gezeceğim o ara.

Eğer Roma'da yaşıyor ve "vakitten bol bir şeyim yok, bir gün gezdirmenin lafı mı olurmuş" diyecek olursanız mesaj fasilitesi aracılığıyla irtibata geçebilirsiniz.

Sen kimsin, necisin bilader hele bir söyle ona göre bakarız diyeniniz olursa diye yazıyorum;

23/e/fransa,

öğrenciyiz mütemadiyen:)

ps: gezdir(e)meyecekseniz tüyo da verebilirsiniz, şunu görmeden/yapmadan gelme gibilerinden.

şimdiden teşekkürler.

 

kendi başınıza çok rahat gezebilirsiniz roma'yı.
hatta çıkın sokağa kafanıza göre dolaşmaya başlayın.
öyle de bir şehir.

386 dx

Roma'da yaşayan suser varsa bile senin bu yazını gördükten sonra iyice saklanmıştır diye düşünüyorum. Herkes bizi gezdir gardaş diye gelirse çocuk ne yapsın :)) Sonuçta İtalya ve özellikle Roma turistleri çok gittiği yerler. Herkesi gezdirmeye kalkarlarsa ohooo...

Aşk çeşmesine para atmadan, Vatikan-San Pietro- Vatikan müzeleri-Sistine Chapel'i, Patheon ve İspanyol merdivenlerini görmeden, makarna-piza yemeden, roma dondurmasını bol bol tatmadan sakın gelme. dondurma lafını tekrarlıyorum, hatta sadece dondurma ye, romadaki dondurmadan başka yerlerde hemen hemen hiç yok çünkü.

mea maxima culpa

www.couchsurfing.com burası işini görür insanlarla iletişime geç kesinlikle ilk konuştuğun olmadı ikinci kabul edecektir. hatta istersen romada yaşayan türklerede ulaşabilirsin.
hatırlatma: "coffe or tea" seçeneği yalnızca şehri gezdirmek isteyenlerin kategorisidir. o şekilde ararsan daha olumlu sonuçlar alabilirsin lakin kalacak yer sunanlarlada iletişime geçip müsait zamanı olanlarlada anlaşabilirsin.

Zaphod
1

mobil görünümden çık