Ne yaparsınız çevre edinmek için?




 

yapcak birsey yok hocam, o sehre gelis amacina bagli. eger is icinse isten arkadaslarin olcak, okul icinse okuldan olcak filan. birseyin parcasi olmadan toplu bir sekilde arkadasiniz olmaz. 2-3 tane tek tuk olur belki.

eindaclub

yaş kaç?

aşksız prens

iş, okul vs. yok mu?

kurs olabilir onun dışında

ermanen

couchsurfing

hiçbirşeyyok

www.eksiduyuru.com

refreshing towel

*berberde tıraş olurken sohbet edebilirsin.
*Bilardo salonlarında sohbet edebilirsin.
*Kütüphanesine gidip bir kitap alıp masaya oturabilirsin. Yanına oturan başka bir kişi olursa eğer, hangi konuda araştırma yapıyorsunuz. Ben de x konusunda araştırma yapıyordum da eğer aynı konuysa belki bana da yardım edebilirsiniz falan diye konu açabilirsin.
*taksiye binip, şehirde gezilecek neresi varsa beni oraya götür diyebilirsin, adam otomatik sohbet açar zaten
*normal barlar damsız almıyor ama türkü bar'lardan birine (sevmesen de) gidip oturabilirsin. genelde damsız alırlar, özellikle de küçük yerlerde. civarda yalnız birisini bulursan ona takılıp muhabbet edebilirsin
*bir pastaneye ya da börekçiye kuşluk saatlerinde gidip oturursan fazla yoğunluk olmadığı için garsonuyla sohbet edebilirsin.

gibi gibi. Genelde açman gereken konu, bu şehirde gezecek nereler var ile başlasın. Çünkü adres tarif etmeye bayılan bir milletiz :)

sinematematikci

bir süre bu anın tadını çıkardıktan sonra ilgili olduğum kurs vb. de çevre edinirim. insana 1-2 dost, 3-5 arkadaş da yetiyor zaten..

su olsam ates olsam
1

mobil görünümden çık