Sevgili Moğollar,

Benim bir telefonum var çift hatlı samsung ve gerek konuşma süresi şarj durumu vs. inanılmaz memnunum. Birazda eskidi ama gayette işimi görüyor. Fakat çalıştığım şirketteki bütün elemanların telefonları iphone. Yani o kadar yoğun bir psikoloji baskısına soktular ki beni "Oğlum yeme içme iphone al" şeklinde bir baskı düşünün, öyle bir baskı. Şimdi tabi bugüne kadar kendini bilen ve ihtiyacı neyse onu tercih eden bir adam oldum. Birde öyle bir tribe girdim ki görüşme yaptığımız müşterilerin arasında telefonumu çıkarmaktan çekinir hale soktu bu şerefsizler.

Sonuç; Turkcell kontratlı paket olarak şirket üzerinden istesem alabiliyorum. Fakat iphone 5 henüz kontratlı olarak gelmemiş aralıkta gelecekmiş. İphone 4s'i hemen alabiliyorum. Kafamda karıştı 2 ay bekleyeyim mi? Yoksa alayım mı ne yapayım a dostlar?

 

4s gayet iyi. ios 6 zaten sıçışlardaymış. al 4s'i.

sen git ben geliyorum

hastalık yaw bu.s3 olsa elinde yine komplekse gircek miydin?2 ay bekle.ben olsam inadına yeni ama farklı bi telefon alırdım kendimi kapitalist sistemin ineği hissetmemek için.tabi telefona ihtiyacım olması lazım.yoksa gene o inek oluyorum

amusan

lumia 920 al bence, hem sende iphone alırsan onlardan ne farkın kalıcak ki?

sivil admin

Alma. Benim de samsung, eski olmayan ama akıllı da olmayan bir telefonum var. Çok memnunum.

4dr4m3lekh

alma. ille de alcam diyorsan yenisini al, onlara laf sokarsın.

1 saat bende 50 dolar

samsung note 2 al herkes çatlasın.

harzem

Farklı ol note 2 al

efrasiyab87

aralık ayına 2 hafta kaldı, bekle bence.

kayranin kedisi
1

mobil görünümden çık