nereden bulacağım uygun pikapı yahu.. çıldırmak üzereyim. sahibinden'de adam gibi bulamadım diğer başka sitelerde de feriköydeki bit pazarında var mıdır desem çukurcuma esnafı çoğu soyup soğana çevirirler beni zaten antika arayışında değilim uygun fiyatta pikap arıyorum bi el atın nolur nerde bulabilirim?




 

duyuru'dan robinbook'a mesaj atın. hala satılmadıysa o satıyordu pikap.

kibritsuyu

bütçe ne kadar?

lpgli tosbaga

internetten almayın... aldığınız aletler genelde bozuk vs çıkar ve tamirine 300 tl tarzı bir şey ödemek zorunda kalırsınız... İstanbul şişli camii'nin arkasında ufak bir dükkan vardı dual ustası onlar kaliteli pikap satıyorlar... Yine Galata kulesinin oralarda pikapçı var benim tamircim onun ustası da iyidir... Fakat ücretler biraz yüksek yani 500-1500 arası değişiyor... Kısa vaadede yüksek bir fiyat gibi gelebilir fakat bu aletler neredeyse 40 yıllık ve hala elektroniklerden daha düzgün çalışıyor ve iyi bakarsan 100 yıl daha iyi çalışır :)

koli bandı kafası

galatasaray lisesinin karşısındaki sokakta aslıhan pasaj var orda bir sürü sahaf var ve bazıları pikap satıyorlar, fiyatlar internete göre uygundu.

kimse

paranız varsa sıfır alın. bi yığın marka var.

ben smyrna

Alman Hastanesinin karşı sokağında plakhane diye bir dükkan var. Sahipleri de çok iyi insanlar. Ellerinde satılık pikaplar da var. Denersin. Kafana yatanı alırsın.

alperz
1

mobil görünümden çık