nebilim böyle gidiyim, haftanın belirli günlerinde turist murist gezdiriyim. öyle üniversite öğrencisiyim, pratiksiz ingilizcem var, hem benim işime yarar hem onların, var mı böyle şirketler?




 

Şu sıralar ben de bunu araştırıyorum.

Tur rehberi var mı aranızda?

bu arada sen Fatih Belediyesi'nin ekiplerine katılabilirsin, fluent ingilizce olmadan çok zor :(

croswell

istanbuldaysan ask me yazan tişörtler giyorlar ve turistlerin sordukları sorulara cevap veriyorlar ve duruma göre bahşiş alıyorlar bir araştır

secilmis uye

2 yıllık mezunları için her iki senede bir türizim bakanlığı sınav açar .sınavı kazananları 6 ay eğitime alırlar .bunu bitirenler kokart alır.kokartsız da mesala marmariste jeep safaari işlerinde (kısmen basit işlerlde ) pratik sağlam bi ingilizceyle bu işi yapabilirsiniz.bu konularda deneyimliyim bana sorun ;d

nicolodenpolidis

Turist rehberiyim, İki şekilde rehber olunabilir:

-4 yıllık ilgili fakültelerden mezun olup kokart alabilirsiniz,
-Bakanlığın düzensiz aralıklarla çeşitli şehirlerde açtığı sınavlara girip, başarılı olursanız 6 aylık bir kurs görüp, tekrar sınavları geçerseniz kokart alabilirsiniz.

Kokartsız rehberlik yapmak ciddi para ve hapis cezası -evet hapis- öngörülen bir suçtur, ama transferman olabilirsiniz, yani acentelere gidip havaalanı- otel arası müşterilerine eşlik etme işini yapabilirsiniz.

:)
1

mobil görünümden çık