sunucu ile sağlam bir veri bağlantısı kurulamıyor. bu geçici bir sorun olabilir veya telefonunuza veri hizmeti tahsis edilmemiş olabilir. sorun devam ederse, müşteri hizmetleri'ni arayın, yazıyor.
geçici bir sorun olmadığından eminim çünkü hep böyle. neden giremiyorum acaba? belki, telefon açıklamış işte niye giremediğini bize niye soruyorsun diyeceksiniz. ben onun ne demek istediğini anlamadım. yardımcı olabilecek varsa aramızda çok mutlu edecek bu garibi. akşam akşam hayır işi gibi düşünün. beni müşteri hizmetleri'nin ellerine bırakmayın.
yardımcı olan, olmayı aklından geçiren herkese teşekkürler, iyi yıllar.

rehberin yedeğini al, fabrika ayarlarına sıfırla. temiz ve kökten çözüm.


şifre girin kısmına uygulamaya özel şifre giriyorsunuz değil mi? gmail'in kendi şifresini değil?


intenetten bi yerlerden play store'un apk'sını bulun. sonra cihazdaki play store'u silip, bulduğunuz apk'yı kurun. sorun düzelir diye umuyorum.


@sanat guresi hangi özel şifre acaba? nasıl ulaşıyoruz o şifreye?
siz bu soruma cevap yazarken ben yüksek bir yerden kendimi atmaya gidiyorum.


manage applications (uygulamaları yönet) seçeneğinden play store uygulamasını bulup verileri temizle de, cache'i sil, sonra tekrar dene büyük ihtimalle düzelir. bir de telefon rootlandı mı? custom rom mu var yoksa ruu mu?


sorunun çözümü bu olmayabilir ama aklıma bu geldi, çünkü ben giriş yapmaya çalıştığımda şifreyi kabul etmiyordu google play store.
accounts.google.com
buradan bir ad verin, örneğin "googleplaystore". sonra da oluşturun şifreyi ve store için de bu şifreyi kullanın.


@dex willer ne rootlandı, ne rom yüklendi. ilk gün ki gibi.
hepinize aydınlatıcı bilgileriniz için teşekkür ederim. artık eşşek değilse girer herhalde.
