Neler neler görmüştür bu hayatta.. Ne badireler, ne ihanetler, ne acılar, ne kural tanımazlıklar, ne kabullenilmişlikler, olmamışlıklar, ölümler, parasız kalmalar, mücadele gücünün bittiğine inanmalar vs. vs.


Ama hiç birisinde ağlayamamıştır bu erkek. Yani ne yaşarsa yaşasın hiç ağlamamışsa sadece gözleri dolmuşsa hatta geriye dönüp baktığında hüngür hüngür ne zaman ağladığını bile hatırlamıyorsa, durum nedir gençler? bu erkek nasıl bir erkektir?

 

benim gibi erkektir. olmuyo arkadaş. beceremiyorum. vallahi çok istiyorum ama olmuyor.

nemo problemo

çok akıllı olduğu soylenemez.çok gizemli bir durumda değil.koyvereceksin gidecek varsa acın.

duptıs

Normaldir yani hacu hepimiz böyleyiz

gündüz m

kendisini fazla kasıyor demektir. ağlamak iyidir ya, insanız sonuçta, hepimizin duyguları var, insanın kendisini kasması gereksiz ve yanlış bence. ben mesela ağlarım, ama kimse görmez, görecek olan kişi çıkmadı daha karşıma, yoksa bende isterim beraber ağlayıp beraber gülmeyi... ama insan yalnızkende ağlamıyorsa eğer biraz duygu fakiridir bence.

eyyorlamam bu gadar

güçlü bir erkektir ama insanlığın en temel duygusundan yoksundur bakış açına göre güzeldir aynı zamanda kötüdür belki de büyük bir bilinmeyendir.

herşey çok güzel olacak

"Kalp üzülür, göz yaşarır" hadisdir bu.
Bunlar olmuyorsa insanlık ve vicdan ile ilgili bi ilişki kurulamaz.

beni methetme kardeşim bana para ver

aynı durum benim için de geçerli. en son ağlayışımı hayal meyal hatırlıyorum orta ikinci sınıfta mıydım neydim. hey gidi be. o gün bu gündür gözüm bile dolmadı. ama hiç hoş bir şey değil bu. ağlayıp rahatlamak gibisi var mı a dostlar?

krater

yine toplumsal baskıya geliyoruz.erkekler ağlamaz denir hep.halbuki ağlamak çok insani bi durum,ağlamalı.

rock n roll

ağlama potansiyeli olduğu zamanda rakı içmemiş erkektir. al rakıyı iç tek başına aç bi müzik arkadan bak bakalım noluyo şişenin dibinde

10lion sinisterer
1

mobil görünümden çık