Merhabalar,

Şimdi şöyle bir sorum var. Ortaköy'de oturuyorum. Ortaköy'de bir süredir devam ettiğim yüzme havuzu ihale edildi, yakında otel yapılacakmış. İhtimal 1-2 ay daha devam eder ama ben başka havuz arayışlarına girdim.

Arabam yok, otobüsle veya gerektiğinde taksiyle yakın mesafe bir havuz arayışında Gayrettepe'de Dedeman otelinin havuzunu buldum. Bugün gittim baktım. Yarı olimpik diyorlar, sanki küçük gibi geldi ama bilemicem hayal kırıklığından göz yanılgısı mıdır? Bir de derinlik 1.30 muş. böyle yarı olimpik mi olurmuş. Çocuk olimpik mi?

Metrocity ve Şişli'deki Sports International, Hillside filan uzak geliyor.

Var mıdır böyle benim bilmediğim yakın bir yerler?

 

Metrocity uzak geldiyse benim tavsiyem size uygun değil fakat yine de söyleyeyim dedim. Burhan Felek Yüzme Havuzu son derece güzeldir. Sizin gibi ortaköy taraflarında oturan bir arkadaşım motorla karşıya geçip gidiyor haftada 3 kere.

saldiray abi

Teşekkür ederim. Yalnız haftada en az 5 gün gittiğim için uzak yerlere gitmem mantıklı değil.

mea maxima culpa

ortaköy princess otelin yok muydu bir havuzu, yoksa ben çok gerilerde mi kaldım:)

fedaialkolik

princess otelin havuzu açık havuz, çırağanın da açık havuz, four seasons kapalı havuzu küçük.

levent'te tsyd'nin kapalı süper havuzu varmış öğrendim ama galiba üyelik pahalı.

mea maxima culpa

yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler. sonuçları da yazayım bari. duyuruda en çok merak edilen kısım budur ya :))

bugün tsyd tesislerine gittim. tesis mükemmel, hatta mükemmel ötesi. 8000 lira üyelik ücretini de gözden çıkarttım ancak havuzun açık olduğu saatleri sorunca şaşırdım kaldım. saat 09:00'da açılıyormuş. akşam üstleri de zaten antremanlar için kapalı. şaka gibi yani. saat 09:00'da açılan havuz. ancak ev hanımları gidebilir herhalde.

sonuçta metrocity'deki essporto'ya üye olmak zorunda kaldım. havuz yarı olimpik ama derinlik 1.50 metre. idare etmek zorundayım artık.

mea maxima culpa

Ortakoy mac fit iyi diyolar

jahelen
1

mobil görünümden çık