Şimdi sevgili kolombiyalılar,

Merak etmeyin herhangi bir aşk börtü böcek meselem yok. Sadece merak ettiğim ve öneride bulunmak istediğim bir kaç hususu dile getirmek istiyorum. (husus, dile getirmek deyince milletvekili ağzı oldu ama neyse)


Sevgili abilerim/ablalarım, evet hayatın içerisinde gönül ilişkileriniz karmaşık hale gelebiliyor, bazen de sırf içinizden atmak için bazı şeyleri yazabiliyorsunuz. Bunları hepimiz saygıyla karşılıyoruz. Fakat bazı sıkıntılarımız var.


Şimdi bazen hepimiz denk geliyoruz. Böyle acayip acayip ilişki yumaklarına giriyorsunuz. Biz de elimizde çekirdekle heyecanlı heyecanlı okuyoruz. Hayır nasıl denk getiriyorsunuz nasıl böyle acayip kallavi durumları yaşayabiliyorsunuz bazen inanamıyorum. Ardından size gelen cevapları da merakla bekliyorsunuz. Fakat burada bir gönül ilişkinizle ilgili herkes sizi tek taraflı olarak dinliyor.
- Ya bırak malmış o adam yol ver gitsin

-Hemen ayrıl

-Savcılığa git şikayette bulun

ya da
-Sittir et panpa kezbanmış kız

türünden yorumlar yapılabiliyor.

Lütfen bu yorumların hiç birini ciddiye alıp hayatınızla uygulamayın!

Çünkü, ne yaşadığınızı, neler hissettiğinizi, anlattıklarınızın ne kadar objektif olduğunu bilmiyoruz. Buradaki en büyük sıkıntı da o zaten. Belki gerçekten de problem sizde ama öyle bir anlatıyorsunuz ki biz Allah belasını versin o kızın diyebiliyoruz.

O sebeple lütfen yaşadığınız ilişki yumaklarında çareyi burada aramayın. Buradaki insanlar da sizin gibi evinde elinde kahvesi, bi yandan playstation oynayan bir yandan laptop önünde bunları okuyan tipler. Hiç birimiz (bakın kendimi de dahil ediyorum) ilişki uzmanı/ psikolog filan değiliz.


O sebeple burayı referans alıp gaza gelip kıza tekmeyi koymayın! Manyak mısınız? :)

 

tamam abi

bonjurkes

Tamam bir daha olmaz.

grgn

niye ya çok eğlenceli ben heyecanla okuyorum

meriadoc

Pek güzel bir duyuru, tebrikler!

msb

ayrıl, verilebilecek en temiz tavsiyedir. boşu boşuna kanserleşmiş hastalıklı ilişkilerinizi devam ettirmeyin, kafanız rahat olsun. bizim milletin en büyük sıkıntısı nokta koyamıyor olması. halbuki tamam, yeter diyebilse, her şey düzelecek, belki bi süre ayrı kalıcan, sonra tekrar barışıcan daha güzel olacak her şey. ama senin gibi çok iyimser şahane ablalar sağolsun, memleket ilişkiden ziyade takıntı olmuş mevzularla dolmuş.

eğer ciddi bi sıkıntı olmasa zaten gelip aa böyle bak ilişkim sıçıyor diye duyuru açmaz normal bi insan. biraz gerçekçi olun yahu, yürümüyorsa yürümüyor.

bi de gelip ama abi 5 yıldır çıkıyoruz diyor. ulan hadi şimdi tolere ettin derdini, bunun üstüne 2 sene daha eklendi ama gördün ki kız iyicene sıkıntılı, problemler çıkıyor, o zaman 7 senelik olacak? niye umut veriyorsunuz karşınızdakine?

bence asıl sorumsuzluk olan yapıcı olmak bu konuda.

roket adam

kolombiyalılar demesen yazmayacaktım ama nick çekti, galiba manyağım.)

fucking colombian

Geçen de işe alımla ilgili ahkam kesmiyor muydunuz? Napak inanak mı?

heritage

o bu değil dalgaya vuruluyor ama herif haklı çıktı rıza baba.

zaten burada ayrıl şeklinde tavsiye verilince ayrıln arkadaş sen bir daha ilişki yaşama e mi?

schwarze rose

buraya gönül sorusu sormaya gelen insanlar çoktan içlerinde bir cevap vermiş oluyorlar zaten. buraya biraz sosyal destek aramaya geliyorlar. kabul görmek istiyorlar. görmezlerse de yine bildiklerini okuyorlar zaten. hatta bazı sığırlar, sadece kendi fikrine yakın gördüğü cevaba tik atıyor.

henrychinaski

Sevgili Secretcode.

2.5 senelik bir ilişkimi bitirdim. bu esnada bana sürekli ayrıl ayrıl diyorlardı. zaman geçtikçe problemimi anlattığımda, bu insanların ağzından sürekli ayrıl, kezban, boşver, yol ver gibi kelimeler çıkıyordu. dolayısıyla ben bu kelimelerden sıkılıp ilişkime tutuldum.


amaaaaa mevzu şöyle ki, nasıl maymun olduğunu sen değil, senin yakınındakiler görür.
uzun lafın kısası adamlar görüyor, seni tanıyor, ne olduğunu biliyor, bu denli maymun olmamanı isteyip en temiz cevabı veriyor.

Sonuç, 2.5 senelik bir ilişkiyi kendi kafamda bitiremeyecegimi anlayıp, arkadaşlarımın gazıyla bitirdim. yani bastım tekmeyi.

ve gerçekten çok mutluyum. I love arkadaş gazı

ardolf rendall

everything is relative.

hiçbirşeyyok
1

mobil görünümden çık