Sevgili Lidyalılar,

Bu aşk sevgi börtü böcek duyurularınızı zaman zaman okuyorum. Genel olarak gördüğüm bir hadise şudur ki; Karşı cinste tanımadığınız bir hatunla konuşabilme yetisi üzerine ciddi problemleriniz var.

Yani şimdi herhangi bir ortamda hoşunuza giden ya da etkilendiğiniz bir hatun ablanın yanına gidip usulca "Merhaba, özür dilerim. Yaklaşık 15 dakikadır arkadaşlarımla sohbete odaklanamıyorum. Böyle ayaküstü konuşmalara da alışık birisi değilim ama size baktığımda sohbeti kaçıyorum. Sizi tanımama izin verir misiniz?"

deseniz, karşısınızdaki kızın sizi darp etme veya bağırıp sizi rezil etme olasılığı var mıdır?

Yani hem bu ve buna benzer bir durumu tecrübe edinmiyor hem de rezil olurum korkusuyla kızlara yaklaşamıyorsunuz. Yani hayatınızda kaç kere gidip konuştunuzda rezil rüsva oldunuz?

Bu işten bu konuşma meselesinden neden bu kadar korkuyoruz? Size şunu net ama kesin bir şekilde söyleyebilirim ki en kötü ihtimal kız sizinle tanışmak istemez, reddeder, teşekkür eder gönderir. Bu kadar!


Şimdi bunun dışında inanın bana hiç bir ihtimal yok.


Şimdi tüm bu donelere rağmen halen otobüste öküz gibi bakıştıktan sonra kızın indiği durakta inmeyecek misin?

 

benim için ölüm gibi bir şey.

schwarze rose

(bkz: uff snne be slk)
daha kötüsü tuvaletten/yan koltuktan gelen erkek arkadaşın/abinin kafa göz dalması..

dayak gibi problemi çıkardığımızda, haklısınız aslında. ben o an bi kötü olurum ama 10 dakika sonra unuturum mesela. ama ona rağmen utangaçlığım ve reddedilme korkum kazanıyor. Gel gör ki, en kötü ırkçı bir söylemle karşılaşacağım bir ülkede yaşıyorum..

(bkz: socially awkward penguin)

natnan

sonuç ne olursa olsun, bütün iyi hikayeler gizemli bir dünyaya veya hisse adım atmakla başlar.

destekliyorum, katılıyorum.
nezaketle yaklaşıldığında, en kötü ihtimalde, nezaketle olumsuz yanıt almak olur sonuç.
öteki yüzünde sonsuz tatlılıklar, güzellikler, şirinlikleer, şakalaşmalaar...

fauxhumanitas

sadece başlığı okudum. yakışıklı bir adamsan kızın hoşuna bile gider, ama at hırsızı tipindeysen, ki memleketteki erkeklerimizin %90-95'inde tekabül ediyor, uff snne be slk diyip gidebilir ya da direkt kafayı çevirir.

trachemys scripta elegans
1

mobil görünümden çık