ekşi duyurunun moderatörleri çok boş işlerle uğraşmıyorlar mı?
çözüm önerim şu: sitede cevap verme olayı komple kapatılsın, moderatörler biz sorunca google'dan arayıp bulsun ve sorumuza cevap versin. en azından sitede gezip tik atmak gibi boş işlerle uğraşmasınlar.
Frédéric Bastiat boş işlerle uğraşanların topluma bir faydası olmadığını ispatladı yahu? yazık değil mi şu tik atmakla geçen saatlere?

maasli moderator kadrosu da acalim mi?
her sey google olsaydi........
edit: soruyu yanlis anlamisim, ustteki yorum gecersizdir ;:)


"benim soruma gelen cevaplara tik atıyorlar ya hani"
boyle bisey varsa bos beles islerle ugrasiyorlar harbiden. boyle bisey yoksa da bazen bos beles, gereksiz hareketlerde bulunabiliyorlar.


o zaman da elalemin emeğine yazık olur. adam bir karşılık beklemeden cevap yazıyor. sen bir tik atma tenezzülünde bulunmuyorsun. o kadar da boş değil. milletin gönlü oluyor. adamlar da boş kalmamış oluyor
yalnız şu cevaba verdiğim zamana acıdım o ayrı.


garip, niye boyle bisye yapsinlar ki?
tik meraklilarini tatmin etmek icin degildir heralde.
zaten ortalikta tik tik diye dolasan mallari da tikicem bi gun.


moderatörün googledan cevap bulması mı çözüm? çok pratikmiş gerçekten.
bi sürü cevap alıp sadece kendi cevabına tik atmak da enteresan ama. belki bu özelliğinizi fark ettikleri içindir. yoksa onca cevap yazıp tik almadığım, soru sorup tik atmadığım cevap oldu. ilk defa duyuyorum böyle bir şey.


şey ya onun amacı işine yarayanları bir tiklesen de cevap yazan da tiklendiğini anlasa. artık nasıl okursan.


işsiz güçsüz veya eleştirildi diye sinirlenmiş biri gene kafasına göre cevap sildi buradan.
