gidin evde yapın diyenler için liseli değilim ve kendi evimde de var ama heyecan falan seviyorum böyle mallıkları.
şehir istanbul. teşekkürler.

oturduğunuz binanın çatısına çıkın eğer etrafta sizinkinden daha uzun bi bina yoksa bişey olmaz, manzara da var ne güzel işte.


sinemada yapın. çok dolu olmayan bi filme girin onlerden yer alın yere yatın tammdr.


@kamyoncu public sex'in olayı yakalanma riskini 0'a indirmek değil yakalanma riski ne kadar çok olursa o kadar zevkli olay.
Muavinlerin de uyuduğu bir firmanın otobüsünde gece yolculuğu gayet tatminkar olacaktır.


Bir videoda gormustum, otoyolun gidis yonunde on kaputu acip arabanin onunde ayakta takiliyorlardi, trafik hizla aktigindan hafiften yakalanma korkusu yasayabilirsiniz. Tabi istanbukda oyle akici bir yer bulmali once.


Sinemalarda gece gorus kamerasi oluyor, fyi.


Tuvaleti girişe yakın olan ya da unisex olan barlar mesela ya da barların kapanış saatine yakın zamanda tuvalet aynı şekilde... Malum herkes sarhoş olunca çok dikkat çekmezsiniz.


bize gelin ben yan odada olurum her an gelebilirim wuhuuuuuu çok heyecanlı


@qwermans +1
iyi güldüm akşam akşam =))
bu arada cevap olarak,hafta içi taksimde üst kat barlar.genellik tuvaletleri bi altta katta ve unisex oluyor(en azında benim gittiklerimde öyle).gayet güzel olur orada.hem yakalansanız bile pek birşey olmuyor,kapıyı bikaç kere tıklatıyor çalışanlardan biri "arkadaşlar,lütfen!" diyip gidiyor ;)


@qwermans +2 :)))
şehir istanbul.in sahile.kayalıklara. leş b)


bogazici derim.
fakat milletin ustune basmayin. kardes kardes takilin.


konut satış ofisi - örnek dairesi- haftasonu kalabalıkken
ikea örnek dairelerinden biri - haftaiçi erken saat
alışveriş merkezi tuvaleti
ofis tuvaleti
işyerinde kendi ofisin kapalı kapı varsa mükemmeldir-senin odan yoksa da amirinin varsa onun odası olabilir.
ayrıca bonus alışveriş merkezi soyunma odası kabini ama gidip lcw falan değil vakko gibi bir yer öneririm. bir arkadaşımın sürekli takıldığı bir yer var aslında çok güvenli ama söylemem.
