selamlar,

çıktığımız evden kalma bir Türksat aboneliğimiz var. abonelikte HD sinema paketleri de mevcut (sanırsam aylık 20-24 TL arası bir aboneliği var). alırken HD kutuyu bedava verdiler ama 24 ay taahhüt ile.

yeni evimizde kullanmamaya karar verdiğimiz için devretmek istiyoruz (eski evde uydu yoktu o yüzden mecburen almıştık, ama şimdi o evden de çıktık). bunun devri mümkün olur mu taahhüt süresi içindeyken? sanki birisi daha önceden böyle bir duyuru açmıştı ama noldu bilmiyorum, kim olduğunu da hatırlamıyorum.


bu arada ilgilenen olursa da beleşe devrini yapabiliriz kendisi üzerine. 1 yıldan fazladır kullanıyoruz; taahhütün dolmasına 9 ay kalmıştır diye hesapladım şimdi kafamdan. maksat güzel duyuru sakinleri faydalansın :)

 

genelde içinde internet paketi olan üyelikler el değiştiriyor, sadece televizyon yayını için ne kadar talep olur bilemiyorum. her neyse sorularına cevap vereyim. devri mümkün evet. devredeceğin kişiyle aynı şehirde olmaya dikkat et. bir türksat bayisine gidiyorsunuz beraberce, devir işlemini orada yapıyorsunuz. az bir devir ücreti var. (10-20 lira bir şey)

kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci
1

mobil görünümden çık