efenim önümüzdeki günlerde en yakın arkadaşım istanbul'a gelecek. yurtta kalıyorum cadı ötesi bi müdiresi var misafir sokmak imkansız. ya yurdun lobisinde yatıcaz ya otel bulacağım. bayram harçlığını yatırmaya hazırız otele, mecburen.
öğretmen çocuğuyum, beyoğlu öğretmenevinde kalmıştık zamanında yeri güzeldi ama güvensiz mi olur gece vakti oraya gitmek? (2 kız olacağız yahu)
bi de etiler'de turizm otelcilik uygulama oteli var o da uygun görünüyor.
kişi başı 40ı geçmeyecek bi yer önerebilir misiniz? pazartesi sabahı sınava gideceğim ordan hisarüstüne çok da uzak olmaması gerekiyor. bi buldurun rica edeceğim. :)

 

yakın bir geçmişte benzer bir arayışa girmiş, aynı otelleri düşünmüş, itü ayazağa kampüsündeki yurtta yer bulduğum için orada kalmıştım.

beyoğlu öğretmenevi neden güvensiz olsun ki? bilakis öğretmenevi olduğu için nazarımda daha güvenlidir. yeri de süper hem.

etiler turizm otelcilik de şahane bir seçenek. çok temiz olduunu duymuştum. çift kişilik odalar 80 ytl imiş.
www.etilerotelciliklisesi.com

edit: lakin buralarda kolay kolay yer bulunmuyor, malum önümüz yılbaşı, erkenden rezervasyon yapmakta fayda var

makineci

etiler'deki uygulama oteli. en uygun ve yakın orası olur.

beyoğlu öğretmenevi'nin yerini bilmiyorum ama olabilirse orası da çok sorun olmaz sanırım, 559c geç saatlere kadar var, o da olmadı diyelim saat başı güneyden shuttle kalkıyor. ama yine de uygulama oteli derim, okula yakın olması bakımından.

light beam

yok mutlaka güvenlidir öğretmenevi ama tepebaşı'nda (eski ABD konsolosluğunun yanı). gece vakti oradan geçme fikri hoşuma gitmedi pek. :)
yurtta nasıl yer buldunuz? yurtta kalan birinin yanında kaçak mı yoksa misafirhane gibi bir şey mi?
bi de ben de orada yatacağım. okula gece ulaşımı çok da önemli değil :)

denizin kulleri

imkanınız varsa öğretmenevi veya uygulama oteli'nde kalın. en mantıklısı bu gibi görünüyor. başka çareniz kalmazsa ve ucuz, temiz ve güvenilir bir otel arıyorsanız size iki adet otel önerebilirim. birisi sultanahmet'teki star holiday hotel, diğeri taksim'deki zentrum hotel. ilki biraz daha ucuz, ikincisi biraz daha konforludur. internetten isimlerini aratırsanız daha geniş bilgiye ulaşabilirsiniz.

beraber kaldığım arkadaşım da boğaziçi'nde okuyordu. ulaşım bizim için pek sorun oluşturmamıştı fakat sizin sınavınız olmasından mütevellit kesin yorum yapamayacağım. kolay gelsin. :)

tostumu yedim bekliyorum

aksaray da acikogretim bürosunun üstünde anadolu üniversitesinin misafirhanesi var. son derece güzel bir yer ve kisi başı 35 gibi birsey olmasi lazim. yeri korkutmasin sizi, vakifbank in bir arka sokaginda, otobus ve tramvay ile ulasim kolay.

atmacaged
1

mobil görünümden çık