Ya Duygu Cafe'nin karşısında, hani Ora Cafe var ya, onun girişde yan tarafta ormanımsı bi yere giden bi yol var. Kimseyi oraya girerken görmedim. Orası nası bi yer? Bildiğin ağaçlık çimenlik bi yer mi? Güvenli midir? Ne kadar büyük ve ağaçlıdır, yani az ilerlesek milletin açıkça görmeyeceği bi yerde olmuş olur muyuz, hani böyle sevgiliyle oturmalık gibi. Ya da oturayım 2 kitap okuyayım mekanı gibi kullanılabilir mi orası? Çimen seviyorum. Sadece bu yüzden. Ama bıçaklanmak da istemiyorum.




 

içmelik yer orası. adamlar biralarını alıp içiyolar. kızla gidilcek yer değil hele ki kitap okumalık olduğunu hiç sanmıyorum.

i just shot a man down

yürüş parkuruydu eskiden şimdi amaçsız bir yer oldu kapattılar yol falan geçiyor artık. bahsettiğiniz gibi çimenlik falan değil toz toprak bir kaç tane ağaç var işte. sevgilinizle gitmenizi tavsiye etmem dengesizin biri laf atar falan hırgür çıkar boş verin.

cdiyez

sevgiliyle oturmalık üniversite ormanları iyidir. ya da en merkezisinden güzelyalıda göl manzaralı bi bank fena olmaz. bu arada o yol akşam 6-7 ye kadar güvenlidir. sonrasında da adamlar toplanır bira içerler vs.

solo
1

mobil görünümden çık