Merhaba
Okudugum bolum geregi (bilg. muh) bi alana yogunlasmam lazim ama karar veremiorum.web icin biraz da estetik anlayisi olmali die dusunuorum tasarim icin.uzerine seo fln ogrenmek gerekicek.c# wpf ile masaustu yazilim fln dusunuorum.fakat onda da pek gelisim sergileyemiorum.yani yatkin oldugum0bi alan yok gibi.su alanda ilerle piyasada revacta diyebileceginiz bir alan var mi



 

Programlamayı sonradan da öğrenebilirsin. İşin elektronik kısmına yönel derim. Yazılımsal birşeyler düşünüyorsan da yapay zeka.

lpgli tosbaga

Data mining konusuna da egilirseniz guzel olabilir.

crown

Programlamayi sonra ogrenemem 3. siniftayim gec kaldim denebilir.elektronik hic ilgimi cekmiyor.yapay zeka cok yuksek bi alan deil mi.bana daha kolay ogrenilebilcek bisey lazim

amusan

Data miningle yan alan olarak mi ilgilenmeliyim

amusan

Data mining'in alt dallari icin insanlar master tezi verirken yan dal olarak ilgilenmeniz zor biraz, o kadar basit bir konu degil.

Bu arada SEO ya da web tasarim ile bilgisayar muhendisliginin alakasi pek yok, yuksekokul mezunu ya da kendi kendine programlama/photoshop ogrenen insanlarin yapacagi tarz seyleri dusunuyorsunuz bir bilgisayar muhendisi adayi olarak, nacizane tavsiyem vizyonunuzu biraz genisletin.

crown
1

mobil görünümden çık