selamlar. bugün utorrenti indirirken toolbar indirme dediğim halde toolbar indirmiş, bir de web tarayıcılarını açtığımda conduit search diye bir sayfaya yönlendiriyordu. toolbarı sildim. tarayıcımı silip yeniden yükledim düzelmedi. sistem geri yükleme yaptım. sorun ortadan kalktı. anti virusle de taradım bir şey çıkmadı. ama içim de rahat etmiyor. bir şey kalmamıştır di mi bilgisayarda?




 

kalmamıştır. sistem geri yüklemene de gerek yoktu ama yapmışsın. torrent vesaire programlar paralarını burdan çıkarırlar. yani toolbardan. counduit zararlı bir arama motoru değil yani için rahat olsun.

nemo problemo

Hayır, kalamaz.

Tarayıcınızın ayarlar kısmındaki "arama motorları" bölümünden değiştirebilirdiniz ama geri yükleme yaptığınıza göre sıkıntı yok.

Raymond

virüs falan değil o. dert etme. spy da değil. öyle bir toolbar işte.

ben smyrna

arama motorları bölümünden de değiştirmiştim ama o işe yaramamıştı. neyse içimi rahatlattınız teşekkürler.

palpasyon
1

mobil görünümden çık