20 tl den başlayıp 150 tl lere kadar uzanan bir fiyat seçeneği çıktı karşıma yuh dedim bukadarda farketmzki, uyduruk birşeyde almak istemiyorum ona güvenicem sonuçta, gece mece uyurum fln.
sizin kullandıklarınız varmı, ikon madaş gibi markalar duydum biryerde
sonra şunları buldum www.3mkshop.com tabi bunlar biraz pahalı.
yada şurda ikon var www.termalpazarlama.com
önerisi olan?? 50 liralık bişeyde işimi görürmü, kimler kullanıyo

panpa şunu al nd230 modelini birçok yerde kullandım herhangi bir sorun çıkartmadı.
www.eds.com.tr
alternatif olarak şunu alabilirsin.;
www.mavili.com.tr


açıkçası mutfağınızda ve odanızda menfez bulunuyorsa çok büyük yatırımlar yapmanız gereksiz. mutfağınızda ocak ve odanızda soba bağlantısı için kullanılan vanalar ve ocak en çok gaz kaçağının olabileceği bölge olduğu için menfezin açık ve uygun yerde bulunması kaza riskini çok ama çok azaltıyor.
doğalgaz'ı biraz incelerseniz belirli bir birikime uğramadan zehirleyici veya patlayıcılığı çok düşük. bu sebeble gaz geçişi olan boru hattınız, dolap gibi kapalı alanlardan geçiş yada dönüş yapmıyorsa korkmayın. içinizi rahatlatacaksa 15-20 tl yerine kaliteli 50-60tl civarında bilinen markaların dedktörleri var, onları alın kullanın. 300-500 vermenize bence gerek yok.


alma doğalgaz kokusunu anlarsın, karbonmonoksit dedektörü al bi işe yarasın


evet karbonmonoksit dedektörü daha çok işe yarıcak gibi, biraz okuyunca anladımki bağlantıda bir sorun yoksa doğalgaz kaçırmıyo, ama baca çekmezse fln işte carbonmonkst zehirlenmesi oluo.
karbonmonokst dedktörü almya karar verdm, teşekkr ederim :) markayada yine bakacağım işte


soban ne marka?
bizim demirdöküm sobamızda. CO ve O2 sensörü vardı. kendi kesiyordu.
