ask, terkedilmek, para gibi klasik seylerin cogunu ya ben, ya da diger dj'ler yapti, onereceginiz konsepte uygun sarki bulmam da imkanli olsa iyi olur (bakkal mahmutun sari corabi ile ilgili sarki yok, hayir!)
Kabul edecegim konseptin sahibi (eger olursa) yayinda verecegim odullerden birinin de sahibi olacak (odul simdilik surpriz, daha onceki oduller arasinda r.e.m konser bileti, raki balik falan var, ilginc seyler yani). Dinlemesi de gerekmeyecek ustelik :)(Gece 02:00'da yayin mi olur olm?)
Simdiden tesekkurler,

@neverending nightmare:
bakkal mahmutun sari corabi ile ilgili sarki bulma ihtimalim bile daha fazla. Yine de "sadece" konusacagim bir programi yapacak kadar guclu hissedersem (hastayim da biraz) bir de bunu dinleyecek insanlar kalirsa yayinda, olabilir de..
@mrtksn:
not aldim..
@kucucuk: "alem" oldugunu varsayiyorum, sevgili prettyinpinkin eline kimse su dokemez o konuda, ayrica raki balik talihlileri halihazirda belli, o gecen haftalarda verildi ;)
@bryan fury:
webcam'le canli olarak sana baglanacaksak tamam :)
@hacktobar:
buna mansiyon lazim, yaraticilik ozel odulu ya da.. aklinda sarki da vardir senin simdi bununla ilgili?


cok da ilginc olmamakla birlikte konsept "alkol alimi" olsun. o saatte ayakta olan insan iciyodur muhtemelen, hazir tatil de.. kendini bulur parcalarda, kadehler size kalkar her parcada. raki balik da dinleyenlerden birine giderse "cuk":)
parca bulmakta da zorlanmazsiniz eminim:)


dusununce o nasil bi konseptse artik. benim icesim gelmis sanirim eheh


birisi striptiz sarkıları calcam fln demıstı ama calmamıstı. striptiz sarkıları, striptiz olsun bence.


erotizm iyi gibi striptizi de kapsar kanımca.. hem de bir rahatlama çöker hepimizin üstüne=)
iyi olur yani..


operatör tarifeleri, operatör değişikliği, sabit hat vs.


reklam sarkıları reklamlar vs de olur ama striptiz olsun.


belirli bir kişiye yazılmış şarkılar olsun. bir yazar için, bir oyuncu için yada bir sporcu için... bilmem anlatabildim mi?


duyuru internet kullanıcılarına kapalıysa turkcell e yazabilitem olan bir şarkının sözlerini burada yazabilirim sen de yarın çalarsın=)


cam yok bende de lakin sozlukte kac kız var ki kime striptiz yapayım ?


@dambil: aman diyim, duyuru internete acik!
@axijazz: gecenlerde benim de aklima geldi, ama sarki bulamamistim, tekrar deneyebilirim yarin, olursa olabilir. (bir de daha iyi fikir gelmezse)
@bryan fury:
bition'da yeni bolum acilmasini bile saglarsin sen :)


yetenekli sozlukcu hanımefendiler varsa acarız onlar için, 1-2 sarkılık bi suresi olan videolar vs vs.


1- ijelim ajılalım konsepti [ konu tabii ki içmek]
2- bayram gelmiş neyime konsepti[ konu yalnızlık/kahır]
3- tüm sözlük toplanıp 60(70-80-90-) lara giriyoruz konsepti [ hangi dönem seçilirse o dönemin şarkıları]
4- zeki çevik ve ahlaklı metal konsepti [ kısa saçlı efendi kılık metalcilerin şarkıları ]
5- inan artık seni hiç sevmiyorum konsepti [ afedersiniz zigimde değilsin artık temalı şarkılar]
6 - evlat olsa sevilmez konsepti [ türkçe-yabancı yaşı küçük şarkıcıların şarkıları]


Sil bastan baslamak gerek bazen hesaabi..
Tags: Yeni yıl, yeni, yenilik, yeniden basla, re-set, re-fresh, re-born, hesaabi


@betty puf puf:
ehah, bunlardan biri olmasi ihtimali yuksek evet!
@sir.fitih:
bu da fena degilmis, sagol


@nooneatall : oleyyy :)
re start refresh konsepti de güzelmiş arkadaşın, rep +


-selc- efenim selamlar.. eğer sakıncası yoksa bu geceki yayın saatinizi çalabilir miyim? askerden uzaktayken hazır bir yayın yapmak istiyorum da.. (:
Bu ozel istegi kiramayacagim, yayin onerileriniz aynen bir sonraki haftaya sarkitilacaktir :)
