
soğanlı tramvay durağı vardı. bindiniz mi 1 saat sonra kabataştasınız.


tramvaya alternatif olur mu bilmiyorum: e5'e çıkıp metrobüs, zincirlikuyu'dan da otobüs. aktarmalı olur ama daha hızlı olabilir gibi.


Soğanlıda maalesef tramvay durağı yok.
Bende böyle düşünmüştüm. Zaten bundan başka soğanlı-kabataş gidişi yok. :)


Arkadaşlar burada www.istanbul-ulasim.com.tr soğanlı durağı var diyor :D ben böyle bi duraga henüz rastlamadım ama. : )


o soğanlı durağı büyük ihtimalle kale center durağı filandır. onunla bir saat dolaşacağına incirli'den metrobüs yapman daha iyi. bence.


zincirlikuyudan, kabataşa gitmek için taksiye binsem ne kadar ücret öderim peki ??
veya taksiye binmesem.minibüsler zincirlikuyudan-kabaşa kalkar mı ?


Zincirlikuyu metrobüs durağının çıkışından Kabataş'a giden bir sürü otobüs geçiyor. Birisine illaki denk gelirsin. Yanlış yöne gitme ama yokuş aşağıya doğru gideceksin denize doğru ;) Ayrıca bir Bahçelievler sakini olarak evet metrobüs daha kısa sürer. O Soğanlı durağını ben de Bahçelievler soğanlı sanmıştım ama sonra haritaya baktım sanırım çok ters bir yerde.


o soğanlı durağı soğanlı caddesi oluyor başka bir yer yani, karıştırmayın.
soğanlı meydandan şirinevler metroya giden dolmuşlar var(mustafa kemal paşa caddesi'nden). ona binip metroya geçeceksiniz. metroda 2 durak sonrası zeytinburnu'nda inip, iner inmez T1 (tramvay) hattına geçeceksiniz.
bu yolla Soğanlı'dan Kabataş'a ulaşması 1 saatten fazla sürer.
