Diyelim ki duyuruda birine bir mesaj atıyorsunuz. Açılan bir duyuruyla ilgili yada değil. Karşı tarafın "hee hee" şeklinde geçiştirmesi, "evet, haklısın" şeklinde desteklemesi yada herhangi bir şekilde karşılık vermesini beklemez misiniz? Sonuçta hepimiz belli amaçlar etrafında toplanmış insanlarız. Mesajlara üç beş kelimeyle de olsa cevap vermeyenlerin aklından tam olarak ne geçiyor? Mesela cevap yazmayınca 'cool' olduklarını mı düşünüyorlar? Peki bu cevap vermeyen aynı insanlar, gönderilen cevabın karşı tarafta okunup okunmadığının görüldüğünü bilmiyor mu? (gönderilmiş mesajlarda kalın (bold) olarak duran mesajlar okunmamıştır.) Bu hoş mu?

Evet, bekleyelim =]


 

bu yeni mobil suyuru zamazingosu yeni gelenmesaj uyarısı vermiyodu. belki hala öyledir. adam onu kullanıyosa görmemiş olabilir.

alikavazinmahmut

"Peki bu cevap vermeyen aynı insanlar, gönderilen cevabın karşı tarafta okunup okunmadığının görüldüğünü bilmiyor mu? (gönderilmiş mesajlarda kalın (bold) olarak duran mesajlar okunmamıştır.)"

Yok bu böyle basit senaryolar düşünülmeden yazılmış serzeniş değil. Gerçek =]

Raymond

Valla bazen çok saçma mesajlar gelince muhatap olmamak için cevap atmıyorum. Bunun "cool" olmakla bir alakası yok. Adam öyle şeyler yazıyo ki niyeti kavga etmek veya kendine destekçi aramak. Ama ben onun davasının peşinden koşan biri değilim. Neden tanımadığım ve muhtemelen hiç karşılıklı durup iki satır laf etmiyceğim bi adam için yalandan nezaket göstereyim ki? Bazıları soru soruyor. Biliyorsam cevap veriyorum bilmiyorsam bilmiyorum diyorum. Yanisi içerik önemli. Karşımdaki okuduğumu bilsin bilmesin çok da umrumda değil.

onexey

Burada asıl nokta "biliyorum yada bilmiyorum" diyebiliyor olmak. Gereksiz ve saçma tartışmalara girenlerin kendi trollüğü. Ben tüm bunların dışında, bir kabalığı yada aşırılığı olmamasına karşın tribe girenlerden bahsediyorum. Tabii ki önemsenecek bir mesele değil ama akıllarından ne geçtiğini merak ediyorum. =]

Raymond

açık seçik çırılçıplak uyy beybi tarzında söyleyeyim
bazen olarak ne yazacağımı bulamadığım da cevap yazmıyorum saçmalamaktansa böylesi daha mantıklı geliyor bana

hitsumo
1

mobil görünümden çık