Böyle bir şey mümkün müdür?




 

mümkün ama yapmayınız, devlet ne için var?

sporty

Neden kapattırmayı düşünüyorsunuz? Sizin haklarınızı mı gaspettiler yoksa durumdan vazife çıkaran muhbir vatandaş halleri mi?

lpgli tosbaga

Durumdan vazife çıkaran muhbir vatandaş halleri hacı. FM2013 çıktı bilirsiniz, adamlar Türkçe çıkardı lütfen korsan indirmeyin diye yalvardılar resmen. Bizim dangalaklar hala korsana devam ediyor. Üstelik Türk biri yapıyor bunu, Türk sitesinde. Piratebay'den falan indirsin ona bir şey demiyorum valla, ama Türk adam yapınca kanıma dokunuyor. Sinirlendim.

Dynamole

Peki bunun sana zararı ne?

lpgli tosbaga

Olay zarar olayı değil, sadece ileride daha çok oyunu Türkçe görmek, daha çok oyunu Türkçe oynamak istiyorum. Kimsenin şeyine takmadığı bir ülkeyiz zaten, en azından oyun yapımcılarının ciddiye aldığı bir ülke olalım. Bu kadar basit?

Dynamole

inanın korsan yol kullanmak isteyen bir kişi bir yolunu bulup onu yapar, internetten indiremedi mi sokak köşelerindeki cdcilerden, internet kafelerden bulur. o da olmadı arkadaşından ister kurmasını. yani olay basit bir türkçe sitenin kapatılması değil algının değişmesi ve alım gücünün artması. orta sınıf aile çocuğundan orjinal oyun almasını istemek biraz ütopik. parası olup da orjinal almayanı hep birlikte azarlayalım.

sporty

oyunceviri.com

wayne

sigames siktirsin gitsin afedersin de. nuh nebi döneminden beri şu oyun türkçe olsun deniyor, anca bu sene çıkardılar itler. onunda çevirileri türkçe yamalardan çarpmadır büyük ihtimalle. bırak adam yayınlıyorsa yayınlasın.

mattiadestro
1

mobil görünümden çık