Bu yıl İngilizceden girdim, iyi de bir puan aldım ama şimdi başka bir bölüme gitmek amacıyla Almancadan girmek istiyorum sınava. Şöyle 30 net falan yapsam çok güzel olur. Almanca konusunda sıfır değilim, temel telaffuz şeylerini biliyorum, sayılar mayılar, yaşını söyleme ve bazı kelimelere aşinalığım var. YGS'de de Türkçe ve Sosyalde 30'ar net yapmak hedefim, ki bu yıl YGS'den 330 puan almıştım.

Sınava kendi kendime hazırlanacağım. Türkçe ve Sosyal Bilimler için 1'er konu özetli çalışma kitabı, test kitabı ve birkaç ay sonra konuları bitirdikten sonra da YGS denemeleri alacağım.
Almanca için ne yapabilirim peki? 30 net yapabilecek kadar Almancayı internet üzerinden öğrenebilir miyim? Almanca LYS'ye yönelik yazılmış kitap var mı, Türkçe şekilde konuları anlatan, İngilizcedeki gibi "bak diyalog sorularında şu varsa böyle devam eder.." diye anlatan? Var mı aramızda Almanca LYS'ye girmiş olan?

 

30 net bir senede yapılır heralde...

livemocha.com

bu sitede takılabilirsin internet ortamı olarak. hem almanlarla kaynaşıp muhabbet edersin, hem de soracaklarını sorarsın.

mentuhotep
1

mobil görünümden çık