arabam bu sabah çekilmiş. park yasağı olmayan bir yere düzgün bir şekilde park etmiştim.

sorgulama sonrası gelen sms'te "yasak park" nedeniyle çekildiği yazıyor. henüz aracı götürülen otopark'tan teslim atmadım.

haksız bir şekilde çekildiğini düşündüğüm için ne otopark'a, ne çekiciye, ne de cezaya para ödemek istemiyorum. ne yapabilirim bilen var mı?

 

haksız yere çekildiğini düşünerek bir yere varamazsın, kanıtlayabiliyorsan eğer dava açarsın ama yanlış bilmiyorsam itiraz etmek için bile cezayı ödemekle mükellefsin. Kısacası geçmiş olsun.

Sskywalkeremre

Büyük araçların geçişini engellemiş olabilirsin.

disfircasiyimben

park yasaktır (veya durma/duraklama yasaklır)levhasıyla aracını aynı fotograf karesinde olacak şekilde çekiyorlar. eğer öyle bir belgeleri yoksa tabii ki dava açıp ödediğin parayı geri alabilirsin.

cek

tek yönlü yolun sol tarafına park etmiş olabilir misin? zira park yasağı işareti olmamasına rağmen tek yönlü yollarda sol tarafa park etmek yasaktır.

kibritsuyu

aracı parkettiğin taraftaki akış yönüne göre de ters parketmiş olabilirsin. yani yolun sağına geri geri girerek parketmiş olabilirsin. bir de sokağın başında sonunda park yasaktır "yol boyunca" yazıyor olabilir mi?

ground

yok yazmıyor.

ufak bir ada var ve ben dibine değil ama civarına park ettim. bence bahaneleri olmuş. sonuçta hergün oraya park eden araç görüyorum ve benim yabancı plaka olmam hoşlarına gitmiş olabilir.

andy kaufman 2
1

mobil görünümden çık