özellikle sabah uyanmama yakın aşırı derecede rüya görüyorum ve uyanamıyorum. uyansamda aşırı yorgun oluyorum. rüyalarım zaten bir bilim kurgu filmi havasında konu ve konseptlerine hiç değinmek istemiyorum ama bunu nerden kapatıyoruz ya? ben huzurlu uyanmak istiyorum. üzerimde dünyanın yüküyle uyanıyorum her sabah.




 

antidepresan kullanıyor musunuz?
uyanma problemi için de, septum deviasyonu olabilir.

marcelorios

hayır kullanmıyorum.
yaklaşık 1 ay öncesine kadar böyle bir problemim yoktu o yüzden septum deviasyon ihtimali düşük gibi geldi.

fosforlu cevriye

muhtemelen reel hayatında heyecan eksiğin var ve bilinçaltın bu eksiği rüyalar aracılığıyla kapatıyor.

(bkz: tecrübe)

devilred

aynı şekilde, hayatımın şu son bir ayında ortaya çıkan böyle bir durum bende de var. her sabah yorgun uyanıyorum çünkü her gece rüyalarımda dünyayı kurtarmaktan, harry potter olmaya ve voldemortla savaşmaya kadar giden geniş yelpazede ve hepsi aksiyon ve güç kullanma içerikli yorucu rüyalar görüyorum. ben de antidepresan kullanmıyorum ve 5 sene önce tedavi edilmiş septum deviasyonum var(dı). çok bıktım çok..

angerona

Ben de aynı durumdayım ama senin aksine memnunum ben.

Godless

ben de aynı haldeyim, fantastik ve baya uzun süren rüyalar görüyorum, tek faydasını gördüğüm şey bol su içmek ve tuzlu yememek.

meriadoc

çok rüya görenler derin uyuyamıyormuş o yüzden tam dinlenemeden uyanmak zorunda kalıyosunuz muhtemelen; ama bi çözümüm yok malesef.

bunumu demek istedin

sık uyandığın anlamına gelir bu. bir rüyayı sadece o rüyayı gördüğün sırada uyanırsan hatırlarsın. bu da senin çok fazla uyandığını (rem uykusundan çıktığını) gösteriyor. yorgunluğunun sebebi de bu. bir türlü rem aşamasına geçip yeterince derin uykuya dalamamak..
sebebi stres olabilir bilemiyorum

painted bird
1

mobil görünümden çık