Abiler bende slim ps3 mevcut, monitöre bağlamakta sıkıntım yok. Lakin sorun şu ki, alet ingiltere'den gelme ve üzerinde 3.5 jack bulunmuyor. Sadece optik çıkış, hdmi ve av multi out var. Dediğim gibi video bağlantısında sıkıntım yok, hdmi-dvi çevirip bağlıyorum monitörüme.

Şimdi şöyle sorularım var, bildiğin sikko usb hoparlör alsam ve onu alete bağlasam, usb hoparlörden oyun sesi alınmasını sağlayacak bir homebrew yazılım yahut teknik var mı? Yahut av multi output çıkışını, 3.5 vb. girişlere dönüştürebilecek bir aparat? O da olmadı evrende üretilen en ucuz optik hoparlör kaç para? ("çok ucuza 7+1 sinema sistemi var, sadece 1500 dolar eheh" falan demeyin lütfen :) )Ya da hepsini geçtim, 3.5 jack çıkışı olmayan bir aletten nasıl ses alırız diye sorayım. Şimdiden sağ olun varolun.


 

yok.

anca optik girisi olan bi sistem veya hdmi baska yolu yok

thefin

Av multi out işini görür, yuvarlak 3xtos ise ( left/right/video--beyaz/kırmızı/sarı) oradan alırsın. Lakin hdmi çalışırken sesi av den alamayabilisin, ayarlara bakmalısın.

transall
1

mobil görünümden çık