arkadaşlar noel'de türkiye'ye geliyorum. dönüş biletini de bugünlerde almak istiyorum. nispeten ucuz da bir bilet buldum. myair + ryanair ile istanbul-paris arası 130 euro'ya geliyor.

yalnız şöyle bir şey var. bergamo'ya saat 23.00'de varıyorum. paris için kalkış ise ertesi sabah 06.50'de. şimdi biliyorsunuz avrupa'da bazı küçük havaalanlarını kapatıp sizi havaalanı dibindeki otele yönlendiriyorlar, uçak parasından çok otel parası bayılmak zorunda kalıyorsunuz zira bu tür havaalanları şehir merkezinden uzak oluyor, başka şansınız olmuyor vs.

bergamo'da böyle bir şey başıma gelir mi? zira havaalanlarında saatlerce beklemeye, sabahlamaya alışmış biri olarak paşa paşa takılırım ben bergamo havaalanı'nda. mümkün müdür bu, yoksa kapanıyor mu bu havalanı gece bir saatten sonra?

elbet daha önce bergamo havaalanı'nı kullanananız vardır umuduyla soruyorum.

şimdiden teşekkürler.

 

(bkz: bergamo/9)
(bkz: bergamo/12)

*fikir verebilir diye seyettim.

trimpot

direkt sizin kullanacağınız havaalanaı ile ilgili değil ancak, ryanaairin kllandığı küçük havaalanlarını genelde kapatırlar belli bir saatten sonra, ancak genede görevliye biletim var diye gösterirseniz bi ihtimal sizin için kapıyı açıp uyumanız için bir yer gösterebilir (başıma gelmişliği vardır)
olmadı bi süre dışarda üşüme çilesi çekip genede otelde kalmamak en mantıklısıdır kanaatimce.

bir zamanlar cocuktum

havaalanının dışında hangar gibi bir bina var oraya yönlendirmişlerdi bizi. dışarda kalmazsınız yani problem olmaz.

chavezding

ben de geçen hafta milan malpensa'da sabahladım, aynen sabah 6.40 da uçağım vardi akşam 12de gittiğimde çoktan yerler kapılmıştı millet uyuyordu. kivrildim bir koltuga ben de. bergamo yu bilemeyeceğim, ama açıkçası canımdan bezdim orda.

maersk
1

mobil görünümden çık